İrlandalı Müzisyen AVA, Önemli Bir PS Oyununun Remake'inde Görev Almış

Aralık ayında duyurulcakmış

İrlandalı söz yazarı ve şarkıcı Eabha McMahon ya da sahne ismiyle AVA, önümüzdeki aylarda gelecek önemli bir oyun duyurusundan söz ediyor. İrlanda’da bir radyo programına katılan AVA; Michael McGlynn ile, bir PlayStation oyunu için bir şarkı yazdıklarını söylüyor.

AVA “Yaklaşık bir buçuk yıl kadar önceydi, pandeminin başlangıcının hemen ardından geldi talep. Michael McGlynn benimle irtibata geçti ve ‘Bir PlayStation oyununun yeniden yapımı için müzikler hazırlıyoruz’ dedi. Bugüne kadar çeşitli oyunlar için şarkılar yazmış bir isim kendisi. Ben ise, pek oyuncu biri değilimdir. Ama o, ‘İrlanda dilinde bir şeyler istiyorlar’ dedi ve ben de şarkının sözlerini yazdım” şeklinde özetlemiş bu süreci. AVA, oyunun Noel’de duyurulacağını da sözlerine eklemiş.

Sözü edilen bu yeniden yapım için Silent Hill’den Metal Gear Solid’e çeşitli tahminler yapılıyor. Ama hangisi çıkar ya da bambaşka bir şey mi duyarız, 9 Aralık’ta The Game Awards 2021 töreninde duyurulabilir mi yoksa Sony yine kendi dijital sunumunda mı yer verir bu duyuruya, bu soruların cevaplarını 2 ay sonra hep birlikte alacağız. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum