James Wan, Aquaman 2'den Önce Bir Korku Filmi Çekecek

Warner Media'ya elini veren, kolunu alamıyor.

DC/WB ortaklığını sinemada yeni bir yola sokan Aquaman'in yönetmeni James Wan, Warner Bros. ile çalışmaya devam ediyor. Aquaman'in gişede yakaladığı yüksek başarıdan sonra solo film akımına yönelen Warner Bros. James Wan'ı yeni işlerinde de kullanmaya çalışıyor.

New Line Cinema henüz ismi ve kadrosu belli olmayan bir korku filmi için Wan ile anlaşmaya vardı. Filmde Ingrid Bisu da yönetmenlik yapacak. Bu korku filminin yapımcılığı da yine Wan'ın kendi yapım şirketi olan Atomic Monster tarafından gerçekleştirilecek. 


Aslında James Wan ile Warner Bros.'un bir sonraki ortak çalışmasının Aquaman 2 olması bekleniyordu. Ancak bu korku filminin ardından Aquaman 2'nin yapım aşaması biraz ertelenecek. Gelen haberlere göre yeni Aquaman filminin ön hazırlıkları 2020 yılında başlayacak ve yine Wan yönetmen koltuğunda yer alacak. 

James Wan'ın korku filmleri konusundaki geçmiş başarısını düşünecek olursak, yeni bir korku filmi için çok doğru bir aday gibi gözüküyor. Daha önce 2004 yılında vizyona giren Saw filmi, Dead Silence, Insidious ve The Conjuring 1-2'yi de yöneten Wan, Warner Bros.'a korku filmleri konusunda oldukça başarılı bir CV sunmuş durumda. 

16 Aralık 2022'de vizyona girmesi planlanan Aquaman 2 için ise henüz belli olan sadece 2 oyuncu var. Amber Heard ve Jason Momoa ilk filmde canlandırdıkları Mera ve Aquaman/Arthur Curry rolleriyle devam filminde de yer alacaklar. Wan'ın yeni korku filmiyle ilgili detaylar yakın zamanda gün yüzüne çıkmaya başlar. 
 

YORUMLAR
xlight007
1 Ağustos 2019 14:03

subnautica oyunu gibi denizin derinliğinin korkunç olduğunu gösterseler izlerim belki

Parolamı Unuttum