James Wan, Dylan Dog Dizisi Yapmaya Hazırlanıyor

Wan, çizgi romanlardan kopamıyor

James Wan'ın son çizgi roman adaptasyonu Aquaman gişede büyük bir başarıya imza atmış ve 1 milyar dolar barajını aşmayı başarmıştı. DC/WB ortaklığıyla da arası iyi olan James Wan, çizgi romanlardan kopmak istemiyor. Aquaman 2 filmini de yönetecek olan başarılı yönetmenin yeni projesi Dylan Dog çizgi romanı uyarlaması. 

Fumetti olarak da bilinen İtalyan çizgi romanlarının en güzel örneklerinden birisi olan Dylan Dog, Tiziano Sclavi tarafından 1986 yılında yaratılmıştı. Paranormal olayları konu alan çizgi romanın 10 bölümlük kanlı canlı bir dizisi yapılacak. Çizgi romanın yayıncı firması olan Sergio Bonelli Editore ile birlikte James Wan'ın sahibi olduğu Atomic Monster firması da dizinin yapımcıları arasında yer alıyor. 


Bonelli Entertainment başkanı David Bonelli, "James Wan ve Atomic Monster şirketi korku türünün ustaları ve çizgi romanları uyarlamak konusunda oldukça başarılılar. Onlarla birlikte bizim en önemli karakterlerimizden birini uyarlayacağımız için gerçekten çok heyecanlıyız." diyerek Wan ve ekibine Dylan Dog'un yeni adaptasyonu konusunda oldukça güvendiğini belirtti. James Wan daha önce Testere, The Conjuring ve Insidious gibi korku filmlerini de yönetmişti. 

Otuz yılı aşkın sürede beş yüz üzerinde sayısı olan Dylan Dog ülkemizde de büyük bir hayran kitlesine sahip. Dizinin nerede yayınlanacağı, yayın tarihi veya oyuncuları gibi bilgilere henüz sahip değiliz. Ancak işin başında James Wan olunca bu yeni adaptasyona dair umutlar da yüksek oluyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum