Jeph Loeb, Daha Fazla Marvel Knights Dizisinin Yolda Olduğunu Belirtti

Daredevil ve Punisher geri gelse yeter.

Netflix'in Marvel dizilerinde Marvel Evreni'nin işin sokaklara bakan kahramanlarını izleme şansına erişmiştik. Daredevil, Punisher, Luke Cage, Jessica Jones ve Iron Fist'i hem ayrı ayrı hem de Defenders ile birlikte Punisher dışında ekip olarak görmüştük. Şimdi bu dizilerin bitmesiyle birlikte bu sokak seviyesi kahramanlar için yeni bir dönem başlayacak.

Marvel'ın Televizyon şubesinin başında olan başarılı çizgi roman yazarı Jeph Loeb, Deadline'a verdiği röportajda Marvel Knights olarak da bilinen sokak seviyesi kahramanların yeniden dizi olarak karşımıza çıkabileceğini belirtti. Netflix dizilerindeki karakterlerin, diziler tamamlandıktan iki sene sonraya kadar başka bir yerde kullanılamayacağını düşünecek olursak, yeni karakterleri görme şansımız oldukça yüksek.


Marvel Knights karakterlerinin detaylarından bahseden Jeph Loeb, "Elimizde yeni bir grup var Marvel'ın Sokak seviyesi kahramanları ya da bizim onlara dediğimiz şekliyle Marvel Knights. Eğer Marvel kahramanları evreni kurtarmaya çalışıyorsa, bu sokak seviyesi kahramanlar, Marvel Knights, daha çok kendilerini kurtarmanın peşinde, onların derdi mahallelerini kurtarmak. Bazıları daha önce Netflix'te karşımıza çıktı. Ancak bu kategoride yaşayan başkaları da var ve gelmeye hazırlanıyorlar." diyerek yeni dizilerin yolda olduğunu doğruladı. 

Tom Holland'ın canlandırdığı MCU Spider-Man'inden de oldukça etkilendiğini belirten Loeb, "Tom Holland'ın Spider-Man filmlerinde canlandırdığı Peter Parker rolü oldukça ilham verici oldu. Bu fikir bize gösterdi ki genç kahramanlarda güzel işler yapabiliyor. Bu da bizde bir heyecan yarattı, çünkü bu fikir televizyonda gerçekten güzel işliyor." dedi. 

Marvel'ın Netflix dizilerinden sonra da çok sayıda dizisi devam ediyor. Agents of SHIELD, Cloak & Dagger ve Runaways gibi diziler var. Keza finalini yapan Legion dizisi de yine bir Marvel markasıydı. Şimdi Hulu ve Disney+ ile birlikte yeni Marvel dizileri de karşımıza çıkacak, bakalım yeni dizisine kavuşan ilk Marvel Knights karakteri kim olacak? 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum