Joker Filminin Yapımcısı, Filmi Öve Öve Bitiremedi

Beklentileri çok yükselttiniz.

Todd Phillips'in yönetmenliğini yapacağı ve başrolünde Joaquin Phoenix'in yer alacağı Joker filminin vizyona girmesine az kaldı. Film yaklaştıkça, filmle ilgili daha fazla şey öğrenmeye başlıyoruz. Filmde görev alan kişiler açıklamalar yapıyor, filmden yeni fotoğraflar paylaşılıyor. Yakında yeni bir fragman da görürüz diye tahmin ediyorum.

Filmin yapımcı kadrosunda yer alan Michael E. Uslan, Todd Phillips'in yönetmenliğinden övgüyle bahsetti. Almanya'da düzenlenen CCXP etkinliğinde konuşan Uslan, Phillips'in inanılmaz bir vizyona sahip olduğunu ve filmin bu zamana kadar gördüğümüz tüm çizgi roman uyarlamalarından oldukça farklı olacağını belirtti. 


Köln'de yapılan etkinlikte süper kahraman filmleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Michael E. Uslan, Joker filminden büyük övgüyle bahsetti. "Todd Phillips burada filmi yapan kişi ve Todd'un harika bir vizyona sahip olduğunu söylemem gerekiyor. Size tek söyleyebileceğim benim nacizane fikrim olarak, dünya şu an çizgi roman uyarlamalarından biraz boğulmuş durumda. Televizyonu açtığınızda da karşınıza onlar çıkıyor, kafanızı çevirdiğiniz her yerde süper kahraman işleri görüyorsunuz." dedi.

Uzun yıllar Batman markası altında da yapımcılık yapan Uslan, "Gazeteyi elime aldığımda bir bakıyorum 5 Mayıs 2027'de Ant-Man 5 geliyormuş. 'Bunu takvimime not almalıyım!' diyorum. Dünya şu an biraz sapıtmış halde. Herhangi bir medyanın bu kadar bunaltılması taraftarı değilim. Ben, ortaya daha farklı ve eşsiz bir şey çıktığı zaman zevk alıyorum. Bence Guardians of the Galaxy ilk çıktığı zaman oldukça eşsiz ve farklıydı. Tıpkı Deadpool gibi. Bu Joker filmi de tıpkı onlar gibi çıktığı zaman eşsiz ve farklı olacak. Gördüğünüz diğer süper kahraman filmlerinden çok daha değişik olacak." diyerek filmin kendine has olacağını yeniledi. 

Filmde yer alan Robert De Niro ve Joaquin Phoenix gibi isimlerden de övgüyle bahseden başarılı yapımcı, "Film belki biraz Martin Scorsese'nin düşük bütçeli karanlık atmosfere sahip suç filmlerine benzeyebilir. Fakat benim Todd'a olan inancım tam. Ayrıca olağanüstü yeteneğe sahip Joaquin Phoenix ve Robert De Niro gibi isimler de filmin kadrosunda yer alıyor. Filmi hayata geçirmek için muhteşem bir ekibe sahibiz." şeklinde konuştu. 

Warner Bros. - DC ortaklığının büyük umutlar beslediği Joker filmi 4 Ekim 2019'da vizyona girecek. Filmle ilgili gelen her açıklama ve içerik beklentileri biraz daha yükseltiyor. Filmde görev alan kişilerin bu politikası umarım ters tepmez ve ortaya çıkan Joker filmi gerçekten "eşsiz ve farklı" olmayı başarır. 
 

YORUMLAR
zZzZ
28 Temmuz 2019 00:54

çok heyecanlıyım. en çok izlediğim film fragmanı oldu joker'in fragmanı

HakanYILDIZ
26 Temmuz 2019 16:02

İçimden bir ses bu filmi Logan gibi diğer tüm işlerden ayrı bir tarafa koyacağız diyor. İçimdeki sesi üzme WB.

Parolamı Unuttum