Jon Bernthal, Yeni Bir Punisher Oyununda Rol Almaya Sıcak Bakıyor

Şartı var çünkü Punisher olmak kolay iş değil

The Punisher video oyunu deyince benim aklıma hemen 1993 tarihli, ataricilerde oynadığımız beat 'em up oyunu geliyor. Sonrasında iki oyun daha çıktı bu ünlü kahramanı konu alan, biri Volition'ın 2005 tarihli aksiyon oyunuydu ki karakterin seslendirmesini de o dönem Punisher'ı sinemada canlandıran Thomas Jane yapmıştı. Sonrasında 2009 yılında PlayStation 3'e özel olarak The Punisher: No Mercy çıkmıştı.

Henüz ortada yeni bir The Punisher oyununa dair herhangi bir duyum yok, ancak Netflix'in The Punisher dizisinde Jon Bernthal inanılmaz başarılı bir portre çizince akıllara 'acaba?' sorusu geliyor.

İşte Jon Bernthal'a verdiği son röportajda bu acaba sorusu yönetilmiş ve böyle bir fırsat olursa The Punisher'ı canlandırmak isteyip istemediği sorulmuş. Sonuçta Ghost Recon Breakpoint'te canlandırdığı Lt. Colonel Cole D. Walker rolünün ardından artık oyunlarla da iyice içli dışlı olduğunu söylemek mümkün.

Bernthal bu soruya "Açıkçası, bilmiyorum. Frank Castle benim için inanılmaz önemli bir isim. Bu karakteri doğru yansıtabilmek benim için inanılmaz önemli. Bu yüzden bir şeyler yapar mıyız derdinde değilim. Benim için önemli olan şey bunun nasıl yapılacağı, çünkü bu karakteri ve onun için kafamda yarattığım vizyonu korumak istiyorum" cevabını vermiş.

Yani Bernthal ortada bir oyun olmasındansa, doğru biçimde yapılmış bir oyun olmasını istiyor. Frank Castle karakteriyle kendini özdeşleştiren Bernthal, imkan çıktığı taktirde bu rolü bir başkasına bırakacak gibi görünmüyor çünkü kafasındaki vizyonu en iyi şekilde aktarabilecek kişi de kendisi. "Benim ve Frank Castle için önemli olan bir işi yapmak değil, o işi doğru yapıp yapamadığımız" diyor Bernthal.

Son dönemde ortaya çıkan Marvel temalı oyunların başarısını (Spider-Man en büyük örneği) ve Marvel ile Square Enix arasındaki çok yıllık anlaşmanın varlığını düşünürsek, gelecekte bir The Punisher oyunu görme ihtimalimiz çok yüksek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum