Jon Favreau, The Mandalorian'ın Beyaz Perdeye Geçmesine Sıcak Bakıyor

Son yılların tek iyi Star Wars filmi olur

Star Wars atmosferini bizlere yaşatabilen yegane şey olan The Mandalorian dizisi ikinci sezonuyla ay sonunda yeniden karşımıza çıkacak. Evrenin derinlikleriyle birlikte Din Djarin ve Bebek Yoda'nın da maceralarına tanıklık ettiğimiz dizi Star Wars'un uçsuz bucaksız evreninde çok fazla cevapsız soruya yanıt olabilir. Daha uzun sezonlar devam etmesini umduğumuz dizi belki de ilerleyen dönemde bir sinema filmi olarak karşımıza çıkacak. 

Dizinin yaratıcısı ve yürütücüsü Jon Favreau da bu sinema filmi olayına sıcak bakıyor. "Şu an çizgi biraz bulanık durumda. Sinema ekranında gördüğünüz şeylerle yayın servisinde gördüğünüz şeyler birbirlerinin yerine de başarılı olabilir. Böyle bir filme kesinlikle açığız ve hikayenin bizi nereye götüreceğini, böyle bir esnekliğe sahip olup, olmayacağımızı görmek için heyecanlıyız. Teknoloji her zaman hikaye anlatımına yeni fırsatlar sunuyor. Çok heyecan verici bir zamanda bunları yapıyoruz ve uzaktan çalışabildiğimiz için gerçekten şanslıyız. Bunun sebebi de kullandığımız teknoloji. Yani yapacağımız şey top çevirmeye devam edip ileri gitmek, bu hepimiz için zorlayıcı olsa da bunu yapacağız." diyerek olası bir Mandalorian filmi için ilk fitili ateşledi.

30 Ekim'de ilk bölümüyle karşımıza çıkacak olan yeni sezon çok büyük bir beklentiyi de beraberinde getiriyor. Şimdi ortada bir Mandalorian filmi ihtimali de olunca yapımcı ve yaratıcı ekip diziyle ilgili daha da titiz davranacaktır. Kim bilir belki de Bebek Yoda'nın ergenliğini beyaz perdede izleme şansına erişiriz? 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum