Jonathan Majors, Ant-Man 3 Filminin Kadrosuna Katıldı

Majors, fethe geliyor

Marvel Sinematik Evreni, yeni döneminde büyük karakterleri beyaz perdeye getirmeye hazırlanıyor. The Eternals ile birlikte evrenin ilk kahramanlarını izleme şansına erişeceğiz. Ancak işin günümüz kısmında da epey iddialı isimler var. Örneğin Dr. Doom ismi artık kulislerde sıkça konuşulur hale geldi. MCU'nun hikaye bağlama filmlerinden birisi olan Ant-Man serisi de kadrosuna ilginç bir ismi dahil etti. Jonathan Majors'u üçüncü Ant-Man filminde izleyeceğiz. Hem de evrenin en ilginç kötü adamlarından birisi olan Kang the Conqueror olarak!

Fatih Kang'ı tanımayanlar için kısaca anlatmak gerekirse, kendisinin herhangi bir süper gücü yok ama Marvel külliyatının en büyük düşmanlarından birisi. Bunun sebebi de 30. yüzyıl teknolojisini kullanması ve büyük bir stratejik zekaya sahip olması. Reed Richards'ın da uzaktan akrabası olan Nathaniel Richards, tarih boyunca çok kez Marvel'ın asıl evreni olan Earth-616'yı işgal etmeye kalkmış ancak özellikle Avengers ve Fantastik Dörtlü ile girdiği mücadelelerden hep mağlup ayrılmıştı. MCU'nun yeni döneminde tıpkı Thanos gibi ana kötü adam olarak da kullanabileceği bir isim olan Kang, sadece Ant-Man 3 filminde harcanmayacak kadar ciddi bir düşman gibi gözüküyor.

Daha önce Captive State ve Jungleland gibi filmlerde de rol almış olan Jonathan Majors'un film kadrosuna Kang olarak katılması epey ilgi çekici. Ant-Man ile birlikte MCU kariyerine de başlayacak olan Kang acaba tek filmlik bir kötü adam mı olacak? Zira Dr. Doom ve Galactus gibi iki ikonik karakterin yeni dönemin asıl kötüsü olması planlanırken Kevin Feige'in bir şekilde Kang'ı da aradan çıkarmak istemesi pek de mantıksız gözükmüyor. Nathaniel, Ant-Man ile başladığı yolculuğa 2-3 film daha devam edip, yenildikten sonra yerini başka bir kötü adama bırakabilir. 2022 yılında vizyona girmesi beklenen Ant-Man 3'ün şu an için herhangi bir resmi vizyon tarihi bulunumuyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum