Justice League Dark'ın Devam Filmi Geliyor

John Constantine geri dönüyor

DC'nin sinematik evrende yaptığı işler hayranlar tarafından pek beğenilmiyor, büyük çoğunlukla ortaya çıkan işler DC Comics sevenleri tatmin etmeyi başaramıyor. Ancak DC'nin hayranlarını çok mutlu ettiği bir alan var, animasyon filmlerinde DC mükemmel işlere imza atıyor. 2017 yılında yayınlanan Justice League Dark filmi de bu başarılı işlerden birisiydi. 

San Diego Comic-Con'da DC hayranlarını sevindirecek bir haber daha geldi. Batman: Hush animasyon filmi için yapılan panelde Jsutice League Dark'ın devam filmi duyuruldu. Çizgi romanlarda ilk kez New 52 döneminde gördüğümüz Justice League Dark'ın ilk filmi +18 olarak yayınlanmıştı. DC'nin nadiren yaptığı +18 animasyon filmlerinden biri olan Dark, büyük beğeni toplamıştı.


İlk filmde gördüğümüz John Constantine, Zatanna, Swamp Thing, Etrigan, Deadman, Wonder Woman, Superman ve Batman gibi karakterler muhtemelen yeni filmde de olacaktır. Justice League Dark: Apokolips War ismiyle 2020 yılında çıkacak olan film şimdiden beni heyecanlandırmayı başardı. Aslında DC'nin Dark ile ilgili daha ciddi planları bulunuyordu. Guillermo Del Toro bir Justice League Dark filmi için senaryo yazmış, oyuncular aranmaya başlamıştı ancak sonradan projenin fişi çekildi ve hayaller askıda kaldı.

2020 yılında gelecek olan Apokolips War öncesi Justice League Dark için bir de animasyon dizisi planlanmıştı ancak DC-WB ortaklığı bu konuda da uzlaşmaya varamayıp projeyi iptal etmişti. Artık SDCC panelinde de duyduğumuz üzere yeni bir Justice League Dark filmine kavuşuyoruz. Umarım ilk filmin de üstüne koyan yeni bir film ile DC, en iyi yaptığı işi yapmaya devam eder. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum