Kerbal Space Program 2, Epic Games Store'a Özel ''Olmayacak''

Loot box'lar ile de karşılaşmayacağız

Geçtiğimiz günlerde Gamescom'un açılış seramonisinde gösterilen Kerbal Space Program 2'den güzel haberler var. Yapımcılar oyunun hem loot box içermeyeceğini, hem de Epic Games Store'a özel olmayacağını açıkladı.

Bildiğiniz üzere artık yapımcıların oyunlarında "loot box" bulunmadığını açıklaması bir pazarlama stratejisi haline gelmiş durumda. Bu adımları izleyen KSP 2, aynı zamanda tüm dijital platformlarda satışa çıkacağını da duyurarak herkesi mutlu etti.


Oyunun Sıkça Sorulan Sorular kısmındaki en çok sorulan üçüncü soru olan "oyun Epic Games Store'a mı özel olacak?" sorusunun cevabı şu şekilde verilmiş: "KSP 2, çıkışı ile birlikte Steam ve diğer dijital platformlarda satışa sunulacak. Konsol versiyonları ise daha sonra eklenecek". 

Tabii bu cevabı pek tatmin edici bulmayan kişiler de mevcut zira dağıtıcı Private Division, The Outer Worlds'ü "bir süreliğine" Epic Games Store'a özel yapmıştı.

SSS içerisindeki diğer sorulardan biri de oyun içerisindeki loot box durumu olmuş. Yapımcı bu soruya ise: "Mikro ödemeler hiçbir zaman Kerbal'ın bir parçası olmadı ve KSP 2'de de bulunmayacaklar. Hedefimiz temiz ve etkileyici bolca içerik ile oyuncularımızı memnun etmek. Şimdilik sadece iyi bir çıkış yapmak istiyoruz." cevabını vermiş.

Kerbal Space Program 2, 2020 yılında çıkış yapacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum