Kevin Feige, Daha Fazla Avengers Filminin Sözünü Verdi

Yeni nesil Avengers geliyor

Marvel Sinematik Evreni'nin 2012 yılında Avengers'ı bir araya getirmesinin ardından sinema dünyasında ciddi değişiklikler meydana geldi ve süper kahraman filmleri bir anda hızlı bir şekilde yükselmeye başladı. Endgame ile birlikte 2012'de başlayan serüven sona ermişti. Tabii ki kahramanların macerası burada bitmeyecek ve yeni isimlerle devam edecek. Kevin Feige de bunun farkında ve yeni Avengers filmlerinin fitilini ateşledi. 

IGN'e konuşan Feige, "Yeni Avengers filmlerinin olacağını düşünüyorum. Fakat şu an resmi bir Avengers filminin duyurusundan çok uzağız. Lakin Endgame'in gişe başarısı Avengers'ını ilerleyen dönemlerde sinemaya döneceğinin kesin bir kanıtı." dedi. Zaten Young Avengers için ilk atılımlar başladı. Ms.Marvel'ı göreceğimiz Captain Marvel 2 filminde yeni nesil Avengers filmleri için ilk adım atılabilir. 

Tabii Feige'in de dediği gibi potansiyel Avengers filmleriyle ilgili konuşmak için henüz çok erken. Şu an için dördüncü aşamaya başlayacak olan MCU iki gün sonra WandaVision dizisi ile Disney+ atılımını da hayata geçirecek. Kim bilir belki ilerleyen dönemlerde Avengers ismini de bir dizi olarak izleyebiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum