'Bu Seferki Killzone Gösterimi Gerçek!'

Guerilla hatasından ders çıkarmış gözüküyor.

Hatırlarsanız E3 2005’te Killzone serisini bugünlere getirmiş olan Guerilla, 2. oyun için yaptığı gösterim ile ağızları açık bırakmıştı. Killzone 2 ne kadar yaklaşsa da, o videodaki görsel kaliteyi yakalayamamıştı. Guerilla bu sefer aynı hataya düşmemeye kararlı, stüdyonun kurucularından Hermen Hulst, en prestijli oyun dergilerinden Edge’e yaptığı açıklamada şöyle konuştu;

“Geçen seferden sonra ‘Tekrar sahne bize verildiğinde gerçek olduğuna emin olacağız.’ demiştik.”

“Bu sefer gerçek olduğunu bile iddia etmedik ama tabii ki gerçekti.” diye  Michiel Van Der Leeuw ekledi ve devam etti;

Herkeste bir şeyleri gerçekleştirmek için bir tutku vardı. Londra’daki merkezle ve Japonya’daki elemanlarla çalışıyor, yazılımı düzeltip Facebook’a upload hatasız çalışsın diye uğraşıyorduk. İşler daha gerçek bir hale gelemezdi.

Gösterimin başarısız olması ihtimaline karşı oyunun videoya alınmış bir halini bile getirmemiş Guerilla.

“Son gün oyunda olup çok nadiren ortaya çıkan, yüz oyunda bir ancak görülen üç tane bug düzeltmiştik, ama hala orada olduklarını biliyorduk. Teorik olarak yüzde üç çökme şansı vardı. Stephen sahnede oyunu oynarken görmek beni ve canlı yayını izleyen Amsterdam’daki bir sürü programcıyı oldukça germişti. Ama başardık.”

Killzone: Shadow Fall şubat ayındaki PlayStation Meeting’de gösterildi ve yine harika görünüyor, bu sefer gerçek olduğu da onaylandığına göre içimiz rahat bir şekilde sevinebiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum