Kingdom Hearts Serisi De Televizyona Taşınıyor

Disney+ etkisi

Kingdom Hearts serisi bundan 18 yıl önce, 2002'de PlayStation 2'de başladı ve o zamandan beri de çok sayıda oyunla devam etti. Serinin son oyunu geçen sene PlayStation 4 ve Xbox One için çıkan Kingdom Hearts 3'tü ve oyun daha ilk haftasında 5 milyonun üzerinde satarak serinin şimdiye kadarki en hızlı ve en çok satan oyunu oldu. Disney de elbette bu popülariteyi değerlendirmek istiyor, şaşırdık mı?

WGTC'ye yakın kaynaklar, Disney'in Disney+ yayın servisi için bir Kingdom Hearts dizisi üzerinde çalıştığını belirtiyorlar. Aynı kaynakların daha önceki iddiaları gerçek çıkmıştı, Disney'in bir live-action Robin Hood remake filmi çektiği ve She-Hulk dizisi sonradan kanal tarafından da teyit edilmişti. Muhtemelen Kingdom Hearts ile ilgili haberleri de yakında almaya başlarız.

Neredeyse 20 yıllık bir seriyi televizyona taşımak yeni mi akıllarına gelmiştir diye düşünüyor olabilirsiniz. Bunda hem az önce belirttiğim gibi son oyunun ulaştığı satış rakamlarının, hem de Disney'in elinin altında artık Disney+ gibi bir platform olmasının etkisi var tabii.

Bu TV dizisinin formatı veya detayları hakkında şimdilik en ufak bir bilgi yok. Çok büyük ihtimalle bir animasyon dizisi olacağını ve yine Sora, Donald ve Goofy'nin maceralarını izleyeceğini tahmin edebiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum