Kojima, Death Stranding'e Devam Oyunu Düşünüyor

Death 2tranding

Hideo Kojima'nın kendine has vizyonunu yansıttığı Death Stranding yılın da en çok tartışılan, hakkında ikiye bölünülen oyunlarından biri oldu. Çoğunlukla olumlu yorumlar alsa da, oyunu beğenmeyenlerin sayısı da hiç de azımsanmayacak kadar fazla. Yine de Death Stranding'in yılın oyunu ödüllerinin en güçlü adaylarından biri olduğu da muhakkak.

Kojima, Variety'e verdiği röportajda oyundan ve Normal Reedus ile olan dostluğundan bahsetmiş. Kojima, gerçekten de Reedus'u çok seviyor ve kendisiyle yeniden çalışmayı istiyor. Haliyle de bu noktada akıllara acaba Death Stranding'in devam oyunu olur mu sorusu geliyor.

Kojima, belki de Death Stranding'in devam oyununda Neemus ile çalışabileceklerini söylerken, eğer bir devam oyunu yaparsa buna 'sıfırdan başlayacağını' da eklemiş. Yani bu durumda da eğer günün birinde bu fikir filizlenirse, bunun ilk oyunun kaldığı yerden devam eden bir oyun olmayacağını söyleyebiliriz.

Röportajda Kojima, Reedus'un evine misafir olduğu günü de anlatmış. Yemek sırasında Reedus'un kedisi odaya girmiş, durmuş ve kusmuş. Kojima bunu 'ne komik bir kedi' diye anlatarak bolca da gülmüş. Adamın röportajları bile tuhaf, oyunları nasıl tuhaf olmasın ki? :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum