League of Legends'ın 10. Sezonu Harika Bir Sinematik Eşliğinde Başladı

Savaşa hazır mısınız?

Riot Games'in efsanevi MOBA oyunu 10. yılını ve 10. sezonunu kutlamaya devam ediyor. Firma geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonu da aksiyon dolu bir sinematik ile tanıttı.

Eskilere gönderme yapmaktan çekinmeyen firma, League of Legends'ın 2014 yılında düzenlenen Worlds turnuvasının Imagine Dragons tarafından bestelenen Warriors şarkısını bu sinematiğin içerisinde de kullanmış. Bu kez mikrofon başına 2WEI ve Edda Hayes geçmiş.

Sinematiğin bir bölümünde Lux ve Garen'ın Sylas ve ordusuna karşı verdiği savaşı izliyoruz. Bir bölümde yayınlanan teaser görüntülerde karşımıza çıkan Urgot ile Vi-Caitlyn'in çatışması ile gözlerimiz şenleniyor. Ezreal ve Kai'Sa'nın ise hiçlik yaratıkları ile olan kapışmasını izliyoruz.

Yeni sezon ile birlikte gelen tek şey bu harika sinematik değil. 10.2 güncellemesine de kavuşan LoL sunucusu, pek çok şampiyona gelecek dengelemeler ile daha hareketli hale gelecek. 10.2 güncellemesi beraberinde Vadi'nin Maymun Kralı Wukong'un yeniden tasarlanan versiyonunu da getiriyor. 

Yeni sezonda hepinize bol şans diliyoruz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum