Lego Star Wars: The Skywalker Saga'nın Çıkış Tarihi Belli Oldu Mu?

Bu kez kaynaklar sağlam

Lego Star Wars: The Skywalker Saga hakkında birkaç gün önce pek çok bilgi edinme şansımız olmuştu. Oyunun yapımcılarının gelmiş geçmiş en büyük Lego Star Wars oyunu olacağını açıkladığı yeni oyun, tüm 9 filmi de kapsayacak ve 500'den fazla oynanabilir karaktere sahip olacak. Öğrendiğimiz detaylar bizleri heyecanlandırmış olsa da yapımcılar oyunun çıkış tarihi hakkında bir yorum yapmayarak bizleri merak içerisinde bırakmıştı.

İlginç şekilde merakımızı giderecek haber Star Wars'un resmi YouTube sayfasından geldi. Her hafta Star Wars ile ilgili haberleri paylaşan bir program olan "This Week in Star Wars'un" son programında, The Skywalker Saga'nın çıkış tarihi 20 Ekim 2020 olarak belirtildi.

Öte yandan şu an Star Wars sayfasındaki bu video ortadan kaldırılarak yeni versiyonu yüklenmiş durumda. Bu yeni versiyonda ise çıkış tarihi bilgisi ortadan kaldırılmış. Yorumlara bakılırsa oyuncular da bu durumdan pek memnun değil. Yine de çıkış tarihinin resmi kanaldan paylaşılıp, tekrar kaldırılması bu tarihin doğruluğunu kanıtlar nitelikte.

Yine de dereyi görmeden paçaları sıvamamak gerek. Henüz Warner Bros. Interactive Entertainment ya da TT Games'den resmi bir çıkış tarihi açıklaması gelmedi. Fakat görünüşe göre önümüzdeki günlerde The Skywalker Saga hakkında yeni bilgilere erişme şansımız olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum