Leisure Suit Larry - Wet Dreams Serisine İkinci Oyun Geliyor

Larry maceralarına devam ediyor

Point and click adventure türünün en önemli oyun serilerinden biri olan Leisure Suit Larry, ana seri oyunların ardından çıkan Larry Lovage oyunlarıyla serinin hayranlarını büyük hayal kırıklığına uğratmıştı. Gerek Magna Cum Laude, gerekse Box Office Bust oldukça kötü oyunlardı ve o dönem Larry efsanesinin de artık sonuna geldiğimizi düşünmüştük. 2013 yılında serinin yaratıcısı Al Lowe ve Codemasters desteğiyle karşımıza çıkan, serinin ilk oyununun remake versiyonu Leisure Suit Larry: Reloaded bile kötü gidişatı durduramamıştı.

Derken CrazyBunch isimli Alman geliştirici Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry isimli oyunu duyurdu. Oyunda Al Lowe'un en ufak bir katkısı bile yoktu, ama geliştiriciler Larry ruhunu anlayan ve seven isimler olunca ortaya ana seriye yakışır bir oyun çıktı. Oyungezer'deki incelememde "uzun zamandır ilk kez eski Larry oyunlarının havasını yakalamayı başaran bir örnek var elimizde, umarım bundan sonraki oyunlar için iyi bir başlangıç olur" demiştim ve stüdyodan gelen yeni açıklama "başlangıç" sözümü destekler nitelikte :)

CrazyBunch ve Assemble Entertainment, Wet Dreams serisinin yeni oyunu Wet Dreams Dry Twice'ı resmen duyurdu. Aynı ilk oyun gibi bu oyun da kolaylaştırılmış kontroller sunacak ve oyunda Larry'nin kendi yaptığı tekneyle çeşitli adaları ziyaret edecek, bu adalarda çeşitli sürprizlerle karşılaşacak ve nihayetinde gerçek aşkımız Faith'e ulaşmaya çalışacağız. Oyun o çok sevdiğimiz yarı muzır tarzını da koruyacak elbette.

Leisure Suit Larry – Wet Dreams Dry Twice, PC için 15 Ekim 2020 tarihinde çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum