Logitech Basın Mensuplarıyla Buluştu

Etkinliğin odağında Logitech'in oyuncu ürünleri vardı

Geçtiğimiz Salı günü Taksim’deki FDR Oyun Cumhuriyet’inde gerçekleştirilen etkinlikte Logitech ekibi basınla bir araya geldi.

Logitech Türkiye ve Orta Asya Ülkeleri Müdürü Mustafa Uyar yaptığı sunumda Logitech’in 1981’de İsviçre’de kuruluşundan bu yana yaşanan süreçten, faaliyet gösterdiği pazarlardan, bu pazarların çoğunluğunda lider olduğundan ve diğerlerinde de zirveye oynadığından bahsetti. Logitech’in sunum, müzik gibi alanlarda gösterdiği faaliyetlerden de söz edildi ancak etkinliğin ana odağı, markanın oyunculuk merkezli Logitech G alt markasıydı.

Uyar, Logitech’in ürün geliştirme ve bu ürünleri sunma felsefeleri konusunda şunları söyledi: “Ürün geliştirirken yaklaşımımız çok net; teknolojiyle öyle bir rekabet etmelisiniz ki, kullanıcılar ürünlerinizle oyunlar kazanıp şampiyon olabilsinler. Ayrıca sadece fonksiyonel açıdan kusursuz ürünler çıkarmaya odaklanmıyor, her ürünümüze duygu da katmaya çalışıyoruz ki kullanıcılarımızla kuvvetli bir bağ kurabilelim. Oyun oynamanın sınırlarını tasarım ve teknolojiyle zorluyor, gerçekleştirdiğimiz etkinlikler, sponsorluklar ve iş birlikleriyle de kullanıcılarımızla aramızdaki duygusal bağı güçlendiremeye çalışıyoruz. Bu nedenle uluslararası boyutta şampiyonalara, oyun etkinliklerine, eSpor takımlarına, sporculara elimizden geldiğince destek olmaya gayet ediyoruz. Bu anlamda dünyanın farklı ülkelerinde yaklaşık 30 kadar eSpor sponsorluğumuz bulunuyor.” Döviz kurlarının oyun ekipmanları sektörünü kötü etkilediği ancak Logitech özeline bu durumun büyüme oranında azalma şeklinde yansıdığı da söz ettiğ ilginç noktalardan bir tanesiydi.

Etkinlikte yeni ürün tanıtımı gerçekleştirilmedi, daha çok Logitech’in genel olarak duruşu ve durumu konuşuldu ancak yakın zamanda kullanıcılara sunulan kablosuz mouse G502 Lightspeed, mekanik oyun klavyeleri G815 ve G915 ve de oyun kulaklığı PRO X’in oyun deneyimine kattıkları üzerinde de duruldu. Etkinliğin konuklarından Bahçeşehir SuperMassive’in menajeri Ulaş Gülkirpik ve takımın yıldız oyuncularından Berkay Aşıkuzun, özellikle G502’nin ve PRO X’in oyun deneyimlerini ve performanslarını olumlu yönde etkilediğinden bahsettiler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum