Mafia 3 De Artık Türkçe

TechnoGame ekibinin çevirisiyle

Geçtiğimiz senelerde aralarında Grand Theft Auto V, Rocket League, The Dwarves, Far Cry 4, Sherlock Holmes: Crimes & Punishments'ın da yer aldığı çok sayıda çeviriye imza atan TechnoGame ekibi, uzun bir aranın ardından yeni çevirisiyle karşımıza çıktı. Artık Mafia 3'ü de Türkçe olarak oynayabileceksiniz!

Take-Two'nun sevilen serilerinden biri olan Mafia'nın son oyunu o dönemlerde açılamayan dosyaları ve uzun diyalogları yüzünden Türkçeleştirilememiş, bu işe el atan çeşitli çeviri grupları da çeviriyi yarıda bırakıp iptal etmişti.

TechnoGame'in Mafia III çevirisinde ana oyuna ek olarak Faster, Baby!, Stones Unturned ve Sign of the Times DLC’leri başta olmak üzere oyunun tüm DLC’leri de Türkçe olarak yer alıyor.

Yıl 1968 ve Lincoln Clay, Vietnam’da geçirdiği savaş dolu yılların ardından şu gerçeğin farkında: Aile, doğumunda seninle olanlar değil, onlar için ölümü göze aldıklarındır. Artık New Bordeaux’taki evine dönen Lincoln, sabıkalı geçmişinden kaçmaya karar veriyor. Fakat İtalyan Mafyası yeni ailesini, yani zenci mafyasını arkadan bıçaklayıp ortadan kaldırınca Lincoln da eskisinin külleri üzerine yeni bir aile kurarak bu işin arkasındakilere karşı askeri düzeyde bir intikam mücadelesine giriyor. Bu uğurda şiddetli silahlı çatışmalar ve yakın dövüşlere girmesi, aracını çılgınca kullanması ve tehlikeli sokaklarda hayatta kalması gerekecek. Ama doğru ekibi kurarak, zor kararları alarak ve ellerini biraz kirleterek şehrin yeraltı dünyasında zirveye çıkmak mümkün.

Tüm Steam sürümleriyle uyumlu olan Türkçe yamayı TechnoGame'in web sayfasından indirebilirsiniz.

Dergimizin 2015 Ekim sayısında kendileriyle yaptığımız röportaja dair haberi de şuradan okumanız mümkün.

YORUMLAR
İlhanlı
5 Temmuz 2019 23:37

Oynamayacağım ama çeviri için teşekkürler technogame. sitenin ismini de yerelleştirin :)

Parolamı Unuttum