Mai Shiranui'nin Smash'e Gelmeme Sebebi Fazla Açık Olmasıymış

Mai sevenlere yazık

Super Smash Bros. Ultimate'e Fatal Fury'nin baş kahramanı Terry Bogard'ın oynanabilir karakter olarak eklenmesi oyuna beraberinde SNK temalı içerikler de getirmiş oldu. Örneğin King of Fighters temalı dövüş alanında çok sayıda cameo karakter var, bunlar arasında Joe Higashi'den Iori Yagami'ye, Kyo Kusanagi'den Blue Mary'e, Chang Koehan'dan Yuri Sakazaki'ye kadar çok sayıda tanıdık ismi görmek mümkün. Ayrıca SNK tarihinden de 50 parça müzik oyuna eklenenler arasında.

Ancak bunca cameo karakterin arasında Fatal Fury ve The King of Fighters serilerinin en sevilen isimlerinden biri olan Mai Shiranui yer almıyor. Serinin yaratıcısı Masahiro Sakurai, cameo karakterleri tanıtırken Mai'nin oyunda yer almama sebenini 'fazla açık olması' olarak ifade etmiş.

"Super Smash Bros. Ultimate her yaştan erkek ve kızlara hitap eden bir oyun, o yüzden Mai'yi oyuna eklememeye karar verdik. Lütfen bizi affedin" diyen Sakurai, Mai'nin özellikle küçük yaştaki oyuncuların karşısına çıkarılamayacak kadar açık giyinen bir karakter olduğunu belirtiyor.

Super Smash Bros. Ultimate - İnceleme

Super Smash Bros. Ultimate, Artık Tüm Zamanların En Çok Satan Dövüş Oyunu

Mai Shiranui karakteri gerçekten de göğüsleri ve açık kıyafetiyle öne çıkan bir karakterdi, bu da "aile oyunu" olarak da nitelendirilen Super Smash Bros. Ultimate'e uygun değilmiş.

Örneğin Mai'nin King of Fighters XIII'teki duruş animasyonu aşağıdaki gibi :)

Elbette bu açıklamaya yer yer eğlenceli tepkiler de gecikmedi.

Neyse belki kendisini başka bir oyunda misafir karakter olarak görürüz artık.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
7 Kasım 2019 17:59

Bir şeyi çok istersen olurmuş.Neyse, hakkımı daha mantıklı ve daha anlamlı bir şey için kullanayım! [ironi]

Parolamı Unuttum