Marvel, MCU Dördüncü Aşama İçin The Walking Dead'den Transfer Yapıyor

Yürüyen ölülerden, yürüyen para çantalarına

Marvel Sinematik Evreni, günümüzde Hollywood'un en cazip çalışma yerlerinden birisi, neredeyse her filmlerinin gişede başarı garantisi var ve bu durum her oyuncuyu cezbediyor. Avengers: Endgame'in ardından MCU'da büyük bir değişiklik kapıda, Spider-Man: Far From Home sonrası üçüncü aşamaya veda edip, dördüncü aşamaya başlıyoruz. Bu aşamada yeni karakterler, yeni seriler ve doğal olarak yeni oyuncular göreceğiz.

Dördüncü aşama filmlerinden belli olan çok sayıda yapım var. Guardians of the Galaxy vol3.0, Dr. Strange 2, Black Panther 2, Black Widow ve The Eternals bunlardan bazıları. Ayrıca Fox anlaşmasının tamamlandığını ve X-Men ile Fantastik Dörtlü karakterlerinin de evrene dahil olacağını unutmamak lazım.


Yani MCU yakın zamanda bolca yeni oyuncuyu kadrosuna katacak. Walking Dead dizisinden de tanıdığımız David Morrissey yeni dönem MCU'da görev alması beklenen aktörler listesinde üst sıralarda yer alıyor. Roger Wardell'in haberine göre Marvel Stüdyoları, David Morrissey'in büyük bir hayranı ve kendisini dördüncü aşamada çeşitli rollerde değerlendirmek istiyor. Wardell'in tweetine buradan ulaşabilirsininz.

David Morrissey eğer MCU'da rol almayı başarırsa bunu başaran dördüncü Walking Dead aktörü olacak. Daha önce Danai Gurira, Maximiliano Hernandez ve Ross Marquand, Walking Dead'de de yer alıp MCU'da oynamış oyunculardandı. Bu isimlerin dışında Jon Bernthal, MCU'nun Disney+'dan önceki dizi ayağı olan Netflix dizilerinde Punisher'ı canlandırmıştı. 

Marvel Stüdyoları, şüphesiz dördüncü aşama filmlerinde de büyük başarı hedefliyor, zira Endgame'in çılgın başarısıyla birlikte çektikleri hedef çizgisi oldukça yüksek. Dördüncü aşamanın ilk crossover (bir araya gelme) filmi kimlerle ve nasıl olacak bilmiyoruz. Fakat Endgame'in ardından gişede beklenen hedef oldukça yüksek gözüküyor bu yüzden oldukça kaliteli oyuncuları kadrolarına katmaya devam etmeleri gerekiyor. Üçüncü aşamanın son filmi olan Spider-Man: Far From Home, 5 Temmuz'da vizyona girecek. 

YORUMLAR
Valandir
28 Mayıs 2019 17:33

Michael Rooker da Walking Dead ve Marvel filmlerinde (Yondu) oynamıştı. Onu eklemeyi unuttunuz sanırım.

NcZ
28 Mayıs 2019 12:13

1. Aşama: ?2. Aşama: ?3. Aşama: Iron Man (2008)? - Spider-Man: Far from home (2019)4. Aşama: Captain Marvel (2018) - ...

Parolamı Unuttum