Marvel's Spider-Man'de Tarihin Belki De En Üzücü Sürpriz Yumurtası Var

Sana kız mı yok be Schultz!

Hepimiz sürpriz yumurtaları severiz; hem gerçek hayatta hem de oyunlarda. Hayatın doğal akışında bir adım sonrasını bilememek ve bizim için hazırlanmış küçük sürprizlerle karşılaşmak her zaman için keyif vermiştir. Ancak bu kez karşımızda belki de oyun tarihinin en acı verici sürpriz yumurtası var.

Marvel's Spider-Man piyasaya çıkmadan birkaç ay önce Twitter'dan Insomniac ile iletişime geçen ve kız arkadaşına evlilik teklif edeceğini, bunu da oyunda görülebilecek bir 'sürpriz yumurta' aracılığı ile yapmak istediğini belirten Tyler Schultz, oyunun yapımcılarından olumlu yanıt aldı.


spidey3

DM yoluyla Schultz ile iletişime geçen Insomniac, sözünü tuttu ve oyunda bir tabelaya 'Maddie, Will You Marry me?' yazdı. Ancak buraya kadar peri masalı gibi giden hikaye, Schultz'un yayınladığı (sonradan da sildiği) bir video mesajla kabusa döndü:

Schultz'un 5 yıllık kız arkadaşı, oyun çıkmadan birkaç hafta önce kendisini terk etmişti. Kızın şu an Schultz'un erkek kardeşiyle birlikte olması ise tam magazincilere göre bir hikaye :)

Bunun üzerine Insomniac'ın sanat direktörü Jacinda Chew talihsiz adamla iletişime geçti ve gelecek güncelleme ile bu tabelayı oyundan kaldırmayı teklif etti. İlk başta buna pek yanaşmayan Schultz sonrasındaysa tabelanın Schultz'a Örümcek Adam sevdasını aşılayan ve kanser sebebiyle hayatını kaybeden büyükannesini onurlandırmak için kullanabileceğini önermiş. İnsanı gerçekten bunalıma sokan ve filmlerde olabilecek bir hikaye de böylece oyun tarihinde yerini almış oldu sevgili Oyungezerler.

Oyunu, Türk Telekom faturanıza 12 ay taksit ile, Playstore'dan satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum