Marvel Sinematik Evreni'nin Yeni Hedefi Ms Marvel

Avengers 4 sonrası planlar şekilleniyor

Avengers Infinity War'u seyrettik. Gelecek sene de olayların devam edeceği Avengers 4 izleyici karşısına çıkacak. Bu iki filmin ardından Marvel Sinematik Evreni baştan aşağı değişecek. Kimi süper kahramanlar gidecek, yerine yenileri gelecek. Görünen o ki gelecek karakterlerden biri de Ms Marvel olacak.

Marvel'ın son bombası diyebileceğimiz Avengers Infinity War'un ardından herkes aynı şeyi düşünüyor: Avengers 4'ten sonra neler olacak? Hangi kahramanların veda edeceği, hangilerinin beyaz perdeye taşınacağını fazlasıyla merak ediyoruz. Bu noktada en büyük ipucu Marvel stüdyolarının başındaki Kevin Feige'den geldi. BBC'ye konuşan başarılı isim açık açık Ms Marvel geliyor dedi. Bu durumu da şu sözlerle ifade etti:

"Şimdi Brie Larson'ın hayat verdiği Captain Marvel'ın çekimlerini sürdürüyoruz. Ms Marvel da çizgi romanlarda ondan etkilenen bir karakter. Captain Marvel'dan ilham alan müslüman bir kahraman. Onun da yakında karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz fakat bunun için önce Captain Marvel'ı tanıtmak gerekiyor."

Marvel'ın elde ettiği başarıda büyük bir payı bulunan Kevin Feige fazlasıyla açık konuşmuş. Yakın gelecekte beyaz perdede müslüman bir Marvel kahramanı olan Ms Marvel'ı görmemiz fazlasıyla mümkün görünüyor. Bakalım onun hikayesi nasıl anlatılacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum