Marvel Stüdyoları Blade ve Fantastik Dörtlü Filmlerini Doğruladı

Fantastik Dörtlü biraz erken olmadı mı?

Disney/Fox anlaşması tamamlandıktan sonra Marvel hayranları Fantastik Dörtlü ve X-Men'i Marvel Sinematik Evreni içerisinde görmek için sabırsızlanmaya başladılar. Bu sabırsızlığın bir kısmı şimdilik giderilmiş gibi gözüküyor. San Diego Comic-Con'da yapılan panelde Fantastik Dörtlü filminin yolda olduğu duyuruldu.

Fantastik Dörtlü filminin dışında Blade filmi için de hazırlıkların başladığı haberi geldi. Marvel Sinematik Evreni'nin yeni Blade'i Mahershala Ali olacak. Blade filminden ilk logoyu da görme şansına eriştik. Fantastik Dörtlü içinse henüz bir logo görebilmiş değiliz. Marvel Stüdoyları patronu Kevin Feige, X-Men hakkında gelen soruya ise "Mutantlar hakkında konuşacak zamanımız yok." diyerek, X-Men umutlarını başka bahara bıraktı. Bugün konferansta duyurulan dizi ve filmler dışında Black Panther 2, Guardians of the Galaxy vol 3.0 ve Captain Marvel 2 gibi filmler de MCU'nun gelecek planları arasında yer alıyor. 

YORUMLAR
DanteXE
21 Temmuz 2019 20:22

Ali abimiz Blade'i halleder. TRUE Detective'de severek izledik.

 

Hedysseus
21 Temmuz 2019 15:49

Ana sayfa çizgiromangezer.com.tr olmuş.

Decypher
Hedysseus
22 Temmuz 2019 01:15

E3 zamanı e3gezer.com.tr, Gamescom zamanı gamescomgezer.com.tr, comic-con zamanı cizgiromangezer.com.tr oluyoruz, bukalemun gibi.


Mehmet
21 Temmuz 2019 12:32

maşallah ali abi blade'i uçurur valla. güzel bir secim olmus

leaquip
21 Temmuz 2019 11:52

Blade hariç, beni heyecanlandıracak tek bir film yok. Kişisel bir beğenmeme ve mcu'dan sıkılma durumu söz konusu anlaşılan.

Parolamı Unuttum