Marvel'ın Loki Dizisinin Senaryo Detayları Belli Oldu

Fesatlık peşinde bir ömür

Avengers: Endgame filminde gördüğümüz Loki'nin geleceğinin nasıl şekilleneceği büyük bir merak konusuydu. Bu konuyu aydınlatmak isteyen Disney, yayın servisi Disney+'da yeni bir Loki dizisi için hazırlıklara başladı. San Diego Comic-Con'da yapılan panelde dizinin logosu da gösterildi.

Avengers: Endgame filminde gördüğümüz Loki'yi hatırlayacaksınız, paralel evren ve zaman yolculuğu işlemleri sırasında sırra kadem basan Loki, Marvel'ın yeni dizisinde büyük rol oynayacak. Yani dizide gördüğümüz Loki, henüz akıllanmamış ve hala fesatlıklar peşinde koşan bir karakter olacak. Dizi 2021 yılının bahar döneminde yayınlanmaya başlayacak.

YORUMLAR
Srinelli
21 Temmuz 2019 19:42

Akıllanmamış derken.

edenknight
Srinelli
21 Temmuz 2019 23:22

Thor 2,3 ve Infinity War filmlerini yaşamamış bir Loki orada kast edilen. Yani ailesini, yurdunu kaybetmemiş, Avengers mağlubiyetinden yeni çıkmış bir Loki ve kesin eminim ki intikam hırsıyla da yanıp tutşacaktır. Sonuçta Thor'un kaybettiği her şeyi Loki de kaybetti ve Infinity War'da bunun onu kökten değiştirdiğini net olarak görüyorduk. Bakalım dizideki Loki hangi yollardan neler öğrenecek? Bence gayet ilginç bir proje.


HakanYILDIZ
21 Temmuz 2019 06:31

Bu nasıl logo abi?? Hayran yapımı boynuzlu bir logo vardı keşke onu kullansalardı.

Decypher
HakanYILDIZ
21 Temmuz 2019 09:43

Eğlence olsun diye font denemişler gibi olmuş hakikaten.

dirtyflyzet
Decypher
21 Temmuz 2019 13:28

öyle zaten, ben hatırlıyorum "O" fontunu daha önce kullanmıştım biyerlerde, copy paste gibi gözüküyorlar üstelik, şaka gibi, kim onay verdi logaya acaba,çok garip


Parolamı Unuttum