Marvel's Avengers Kapalı Betası Katılımcıları Tatmin Edemedi

Çıkışa kadar toparlanması ihtimali var mı?

Marvel's Avengers’ın farklı tarihlerde başlayan beta süreçleri var malum. PS4 versiyonu için ön sipariş verenler için yarın itibariyle başlıyor süreç. PC ve Xbox versiyonu için ön sipariş verenler ise 14 Ağustos itibariyle erişebilecekler. Ayrıca 21 Ağustos’ta da açık beta süreci başlayacak.

Ama tüm bunlardan önce bir kapalı beta süreci başladı ve oyun medyasından bazı isimler bu süreç ile ilgili izlenimlerini paylaştılar. Anlaşılan o ki, bu beta sürecinde bazı detaylar göze batmış; oyunun eleştirildiği noktalar olduğu görülüyor.

Kotaku’dan Mike Fahey oyunun betasını oynadığını ve ilgisini çekmediğini belirtirken, Gamespot’tan Phil Hornshaw da oyunda toparlanması gereken noktalar olduğunu ifade ediyor. Gamesradar+’tan Ben Tyrer; oyunun potansiyeli bulunduğunu söylerken, “beta sürecinin yanıtlardan daha çok yeni sorular getirdiği” kanaatinde. PushSquare’den Liam Croft da, oyunun bir odak sorunu yaşadığını düşünüyor; oyunu ana görevlerde başarılı bulurken, yan görevlerde vasat olduğu yönünde görüş paylaşıyor.

Paylaşılan ilk izlenimlerin genelinden oyunun beğenilen yanlarının olduğu, ama bununla birlikte düzeltilmesi, elden geçirilmesi ve eklenmesi gereken önemli noktalarının da bulunduğu şeklinde bir sonuç çıkarmak mümkün. Oyunun çıkışı için bir aydan az bir süre kalmış olması bu çapta bir güncellemenin oyunun çıkışından önce gerçekleştirmesini güçleştiriyor. Dolayısıyla, zaten bir servis olarak düşünülmesinden hareketle bu konuların oyun çıktıktan sonra ele alınacağını tahmin edebiliriz. Oyuncuların geridönüşleriyle de yol haritası şekillenecektir büyük ihtimalle.

Eleştirilerin haklılık payı olup olmadığını bizzat görmek isterseniz, beta sürecini takip etmekte fayda var. Bakalım bizler de Kamala Khan başta olmak üzere süper kahramanlarımızı sevecek, görev yapısınıysa eleştirecek miyiz?

YORUMLAR
allalla
7 Ağustos 2020 11:43

Çok geç kalmış bir oyun.

Belki çocukların ve genç kitlenin bir süre ilgisini çekebilir.

Parolamı Unuttum