Marvel's Avengers Karakterlerini Canlandıran İsimler Kimler?

Yenilmezler, toplanın!

E3 2019'un en merakla beklenen olaylarından biri de yeni Avengers oyununun duyurulacak olmasıydı. Nihayet Square Enix'in E3 2019 konferansında bu oyunu ilk kez görme şansını elde ettik.

Captain America, Thor, Iron Man, Hulk ve Black Widow karakterlerini uzun zamandır MCU'daki görüntüleriyle özdeşleştirdiğimiz için oyundaki görünüşlerine alışmak biraz zaman alacak ama tüm bu karakterleri oyun dünyasının önemli isimlerinin canlandırdığını söyleyebiliriz.

Gelin o zaman Marvel's Avengers karakterlerini canlandıran ekibi tanıyalım:


Nolan North - Iron Man

Nolan North oyun dünyasının en tanınan isimlerinden biri, 2001 yılından beri kendisini yalnızca çok sayıda oyunda görmekle kalmadık, televizyonda da seyrettik.

Eğer Pretty Little Liars dizisini izliyorsanız kendisini zaten Peter Hastings rolünden biliyorsunuz. Ancak onun dışında size Nathan Drake demem herhalde yeterli olacaktır. Ünlü aktör tüm Uncharted serisinde Nathan Drake rolüyle karşımıza çıkmıştı.

Bunun dışında Destiny 2 (Ghost), God of War (Modi), Mafia III (Remy Duvall) gibi rollerini de sayabiliriz.

Troy Baker - Hulk

Oyun oynamayı sevip de Troy Baker'ın ismini duymayan biri yoktur herhalde. Bir çok oyunun en tanınan karakterlerine sesi ve görüntüsüyle katkıda bulunan Baker'ın canlandırdığı roller arasında en bilineni muhtemelen The Last of Us'ın Joel'i diyebiliriz.

Bunun dışında Batman: Arkham Knight (Booker DeWitt), Uncharted 4 (Samuel Drake), Batman: The Telltale Series (Bruce Wayne) gibi rollerden de hatırlayabileceğiniz Troy Baker, Kojima'nın yeni oyunu Death Stranding'de de The Man in the Golden Mask karakterini canlandıracak.

Travis Willingham - Thor

Travis Willingham seslendirme kariyerine 90'ların sonuna doğru çeşitli animelerde başladıktan sonra 2008 yılında Street Fighter'da Guile karakterine hayat vererek video oyun dünyasına adım attı.

Kendisinin en bilinen rollerinin başında ana seri Sonic oyunlarında seslendirdiği Knuckles karakteri geliyor.

Bunun dışında kendisini Batman: The Telltale Series'deki Harvey Dent (Two-Face) rolünden de hatırlayanlar olacaktır. Bunun dışında Catherine: Full Body (Jonathan), Kingdom Hearts III (Aced), Spider-Man (Wilson Fisk) gibi önemli rollerde de kendisini izlemiştik.

Laura Bailey - Black Widow

Bailey, gerçek hayatta az önce bahsettiğimiz Travis Willingham'ın eşi. Seslendirme işine o da eşi gibi 90'lı yıllarda başlamış ve sonrasında kendisini video oyunlarında önemli karakterleri canlandırırken bulmuş.

Bunlar arasında en önemlileri arasında Gears of War serisinden Kait Diaz (ki Gears 5 oyununun ana karakteri de kendisi olacak), Uncharted 4 ve Lost Legacy'deki Nadine Ross ve geçen yılın hit oyunlarından Spider-Man'deki Mary Jane Watson rolleri sayılabilir.

Jeff Schine - Captain America

Listedeki diğer isimlerle kıyasladığımızda Schine aralarında en az tecrübeye sahip olan isim, video oyunları dünyasıyla tanışması 2014 yılını buluyor çünkü.

2014'te Call of Duty: Advanced Warfare başladığı kariyerine Mafia III (Danny Burke), Torment: Tides of Numenera (The Last Castoff),  Call of Duty: WWII (Frank Aiello) gibi rollerle devam eden Schine, ayrıca pek çok oyunda da yan karakterleri seslendirmiş.

Yine de kendisinin en büyük rolünün Avengers'taki Captain America olacağını söylemek mümkün.

YORUMLAR
fast
16 Haziran 2019 19:04

Batman Arkham Knight'da Booker DeWitt diye bir karakter yok yalnız.

creepylord
12 Haziran 2019 14:24

içimiz dışımız marvel oldu alüminyum yeter lan.

Mehmet
12 Haziran 2019 13:43

troy baker ve nolan north gercekte de birbirlerinden ayrılmıyorlar. kanallarında uncharted oynuyorlar. ayrıca yorumlardaki arkadasın dediğine katılıyorum black widow cok kötü olmus tipi

Monthius
12 Haziran 2019 13:27

Warcraft oynayan varsa Laura Bailey'in Jaina'yı, Travis Willigham'ın da Turalyon'u seslendirdiğini eklemiş olayım ben de. :P

Mehmet
Monthius
16 Haziran 2019 06:18

laura bailey fallout new vegas'da da vardı.


Akcan
12 Haziran 2019 12:50

Black Widow'un modellemesi iğrenç

ocelot1789
12 Haziran 2019 12:42

Troy Baker seslendirmeden duramıyor sanırım. Hulk yerine Cap seslendirmesi daha iyi olurdu gibi ama değişik bir cast.

Parolamı Unuttum