Marvel's Avengers Ön Siparişe Açıldı, Yeni Video Yayınlandı

Fiyatı Avengers yakıyor

Square Enix ve Marvel, Marvel's Avengers'ı ön siparişe açtı ve beraberinde bir de oyun içi motoruyla hazırlanan yeni bir video yayınladı. Bu yeni videoda seçebileceğimiz karakterlerden bazılarını görüyor ve güçlerini tanıyoruz.

Marvel's Avengers tek kişi veya co-op olarak oynanabilecek sinematik bir hikaye sunacak. Co-op oynamak isterseniz çevrimiçi olarak dört kişiye kadar ekip kurabileceksiniz. Square Enix oyunu uzun bir süre boyunca yeni kahramanlar ve yeni hikayelerle desteklemeyi de planlıyor.

Ancak oyunun ön sipariş fiyatlarına baktığımızda özellikle PC oyuncularının pek de memnun olmayacağı bir fiyat görüyoruz. Oyunun fiyatı PlayStation 4 için 299 lira, Steam'de ise 289 lira olarak belirlenmiş. Microsoft Store'da henüz oyunu göremedim ama muhtemelen fiyatı diğerlerine denk olacaktır. Maalesef Square Enix'in bölgesel fiyatlandırma olayını hiç önemsemediği bir gerçek, oyunları hep böyle yüksek fiyatlarla karşımıza çıkıyor, bunun son örneklerini de 320 liralık Octopath Traveler ve 290 liralık Dragon Quest Builders'ta görmüştük.

4 Eylül'de çıkacak olan oyunun yeni videosunu da aşağıda izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
Ghost AssassiN
14 Şubat 2020 18:39

Gözüm mekan çeşitliliği aradı ama sanırım en çok oynanılacak yer o köprü sahnesi olacak.Ama yine de ben bu oyunun iyi olacağını düşünüyorum.En az 75 puanı var bence.

Parolamı Unuttum