Marvel's Avengers'ın Oynanış Videosu E3'ten Dışarı Sızdırıldı

Oynanış görüntülerini ilk kez görüyoruz

Bildiğiniz gibi E3'te kapalı kapılar ardında özel olarak gösterilen çok sayıda demo ve video oluyor ve normalde bunların dışarıya sızdırılması yasak. Ama bazen o gösterimlerde gizli kayıt yapanlar da çıkıyor, aynı Marvel's Avengers örneğinde olduğu gibi.

Aşağıda izleyeceğiniz videoda Crystal Dynamics'in yeni oyununun başlarından bir görevi göreceksiniz ve bu videoda 5 kahramanımız da çeşitli yerlerden sahneye çıkıyor.

Elbette önceden söylemem gereken iki şey var. Birincisi bu gizli bir kayıt ve cidden sanki patatesle kaydedilmiş kadar kötü görünüyor :) Açısı da kötü, arka sıradan çekmeye çalıştığı için önüne kafalar falan gelmiş, sahnenin de tamamı görünmüyor.


İkincisi, her ne kadar bu ve benzeri videolar paylaşılmaya devam ediyor olsa da Square Enix yakaladığı videolara telif atıyor ve videolar kaldırılıyor. Yani arada bir kontrol edeceğim tabii ama zırt pırt video uçarsa YouTube'da "Avengers Gameplay Leak" gibi kelimelerle arayarak bulabilirsiniz.

Yayınlanan sinematik pek fazla kişiyi mutlu etmemişti ama belki oynanış görüntülerini görünce fikriniz değişir.

YORUMLAR
DanteXE
14 Haziran 2019 17:58

Bu ne ua. gidin bi telefon alın ya rezil herifler. Neyse düşünmüş video çekmiş en azından. Başka yapan da yok.

Ghost AssassiN
14 Haziran 2019 15:25

Oynanış çokça Spiderman'e benzetilmiş gibi duruyor, özellikle Black Widow kısmında.Arkadaşın da dediği gibi ikide bir ara sahnenin girmesi de can sıkmaya başlayabilir.Bu videodan sonra az olan umudum, birazcık arttı diyebilirim.

xlight007
14 Haziran 2019 13:53

vuruş hissi yok bide 2dk bir sinematik giriyor oyunmu metal gearmi bu

Parolamı Unuttum