Marvel's Avengers'ın Yenilenen Demosu, Gamescom Sonrasında Gösterilecek

Sonunda bizler de oynanış videosunu görebileceğiz

Square Enix'in E3 2019 konferansında Marvel's Avengers tanıtımı yapılmış ama videoda oynanışa dair pek bir şey gösterilmemişti. Daha sonra kapalı kapılar ardında basına oynanış demosu sunuldu ama hem içeriden gelen bilgiler çok da etkileyici değildi, hem de zaten dışarıya sızdırılan görüntüleri seyredince biz de demonun çok da parlak olmadığını görmüştük.

Square Enix ve Marvel, San Diego Comic-Con'daki Marvel Games panelinde yaptıkları açıklamayla E3 2019'da gösterilen oynanış demosunun yeniden elden geçirildiğini ve Gamescom'un hemen ardından herkese gösterileceğini duyurdular.

SDCC'den gelen bilgilere göre gösterilen bu oynanış demosu E3'te gösterilene büyük ölçüde benziyormuş ama hem daha cilalanmış, hem de genişletilmiş haliymiş. Örneğin bu yeni videoda Captain Marvel tişörtü giyen Kamala Khan'ın Terrigen Mist söyleniyor, buradan yola çıkarak oyunda Ms. Marvel'ın bulunacağını söylemek mümkün.


Zaten bundan aylar önce oyunla ilgili bilgi sızıntılarında Ms. Marvel'ın hikayenin başlangıcında büyük öneme sahip olacağı söylenmişti, bu yeni video da bunu doğrular nitelikte.

Gamescom 2019, 20 - 24 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek ve biz de bu tarihten kısa bir süre sonra Marvel's Avengers'ın demosunu kaliteli biçimde seyretme imkanına sahip olacağız ve bakalım beğenecek miyiz?

Marvel's Avengers'ın çıkış tarihi 15 Mayıs 2020, çıkış platformları ise PC, PlayStation 4, Xbox One ve Stadia.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum