Merakla Beklenen GreedFall'un Çıkış Tarihi Fragmanı Yayınlandı

Darısı Bannerlord'un başına

Focus Home Interactive ve Spiders Games'in merakla beklenen RYO'su GreedFall'dan yeni bir fragman geldi. Geçtiğimiz günlerde çıkış tarihi açıklanan oyun bu kez aksiyon dolu bir video ile karşımızda.

10 Eylül'de PC, Xbox One ve PS4 için çıkış yapacak oyun, bizleri 17. yüzyıla taşıyacak. Efsanevi yaratıkların ve büyünün hüküm sürdüğü bir bölgeye ayak basacak ve elfer ile insanlar arasındaki savaşta önemli bir rol oynayacağız.

Spiders Games, 16 farklı haritası ile dikkat çekecek oyunun gece gündüz sisteminin atmosferi bir üst seviyeye taşıyabileceğine inanıyor. Bu dinamik sistem, oyun içerisindeki NPC'lerin ve düşman türlerinin belirli saatlerde ortaya çıkmasına sebep olacak.

Farklı sonlara sahip olacak oyunun Switch portu ise düşünülmüyor.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
11 Temmuz 2019 22:26

Vampyr'le süper olmasa da ağızda güzel bir tat bırakan Focus Home İnteractive umarım bu oyunla daha da büyük ses getirir.Oyunda çokça Vampyr ve Witcher 3 esintileri sezdim.Umarım oynanışı çok çeşitlidir, video ile birlikte beklentim baya arttı.

İlhanlı
11 Temmuz 2019 20:32

Geçen yıl ki videolar da oyun çok ham duruyordu. İyi bir çıkış yapmasını diliyorum

İlhanlı
11 Temmuz 2019 20:32

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Kaan
11 Temmuz 2019 20:21

Spiders Games'in bu kez başarılı olmasını çok isterim. Tecnomancer'da grafik ve mekanik sorunlarından dolayı istediklerini alamamışlardı. Belki GreedFall ile alabilirler. Çünkü RPG'yi seven bir firma ve RPG elementlerini en üst seviyede tutmaya çalışıyorlar. Ama bunu yaparken maalesef aksiyon mekanikleri ve grafikleri es geçiyorlar. Tecnomancer'da olan buydu.

E-VrL
11 Temmuz 2019 17:44

Merakla bekleyenlerden birisi de benim. Şunun şurasında kaldı 2 ay, bakalım nasıl olacak. Umarım hayal kırıklığı yaşatmaz da şöyle keyifle oynarız.

Parolamı Unuttum