Metro Last Light DLCleri ve Season Pass İçeriği Belli Oldu!

Multi yok diye oyunu bitirip bırakmak olmaz…

Metro Last Light’ın yayıncısı Deep Silver, yapımcı firma 4A Games’in oyunu yaz boyunca bir dizi indirilebilir içerikle destekleyeceğini duyurdu.

“Artyom’un hikâyesi Metro: Last Light’ta sonuçlanmış olabilir ama anlatacak hikâyeleri olan başka karakterler, Metro fanlarının tekrar ziyaret etmek istediği tanıdık mekânlar ve 4A’nın keşfetmek istediği yeni zorluklar var. Oyunu tamamladığımızdan beri bu yeni hikâyeler üzerinde çalışıyoruz ve onları yaz boyunca çıkarabilmeyi umuyoruz.” -4A Games’den Andrew Prokhorov

Oyunun Season Pass’ı şuan PSN, Xbox Live ve Steam üzerinden satışa sunulmuş durumda ve gelecek tüm dlcleri içermesinin yanında ikincil atış modunda 6 mermiyi birden boşaltan hafif makinalı Abzats silahını oyuna ekliyor. Fiyatı 14.99 dolar ya da 1200 Microsoft Puanı, ayrıca PS Plus üyelerine Kuzey Amerika’da 21 Mayıs-4 Haziran arası, Avrupa’da 22 Mayıs-5 Haziran arası %25 indirimli.

Çıkacak DLCler ise (İlk çıkacak olanı Faction Pack olmakla beraber) şu şekilde;

The Faction Pack ve Chronicles Pack Metro evrenini ve hikayesini genişleten yeni tek kişilik senaryo bölümleri içerecek.
The Tower Pack tecrübeli Metro oyuncularına hitap etmesi amaçlanan bölümler ekleyecek.

Developer Pack oyunculara Metro dünyasını keşfetmek için yeni ve ilginç araçlar sağlayacak.

Resmi Twitter hesabında açıklandığı üzere DLClerde herhangi bir spoiler ile karşılaşmaktan korkmanıza gerek yok çünkü hikâyeleri Artyom etrafında dönmeyecek. Gerçi böyle bir oyunu bitirmeden niye indirilebilir içeriğini oynamak isteyen olur ki :)


YORUMLAR
Parolamı Unuttum