Michael Jai White, Yeni Spawn Filmini Pek Olası Görmüyor

Haklı olduğu yerler var.

Bir çizgi roman efsanesi olan Spawn'ın yaratıcısı Todd McFarlane, hayatını adadığı karakter için yeni bir film yapmaya hazırlanıyor. 1997 yılında vizyona giren Spawn filmi, beklentileri karşılayamamış ve Spawn'ın beyaz perdedeki macerasını sonlandırmıştı. O filmde Al Simmons'u yani Spawn'ı canlandıran Michael Jai White'a göre McFarlane'in bu yeni filmi yapabilmesi pek olası gözükmüyor.

ComicBook'a konuşan White, "Bu film hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Todd McFarlane, bu yeni Spawn filmi hakkında yirmi senedir konuşuyor ve bence konuşmaya da devam edecek çünkü insanlar onu dinliyor. Şahsen ben bunu anlamıyorum, ama yine de ona bu konuda şans diliyorum. Todd bana daha önce bu karakterin daha önce görmediğim bir karakter olduğunu anlatmıştı. Böylesine bir karakteri hiç görmediğimi söylemişti. Ben bu durumu anlamıyorum. Bana göre Spawn filmi yapmak oldukça pahalı bir olacaktır ve eğer birileri Todd'a, daha önce hiç yönetmenlik yapmamış bir insana bu kadar para verecekse bu ekstrem bi durum olur. Ben bu filmi sadece gördüğümde inanırım. Ona en içten dileklerimle şans diliyorum ancak bu durum bana pek mantıklı gelmiyor." dedi. 

Mark A.Z. Dippe'nin yönetmenliğini yaptığı 1997 yapımı filmin yapım bütçesi 45 milyon dolar civarındaydı. Film gişede sadece 88 milyon dolar civarında bir gelir elde edince devam filmlerinin de önü kesilmiş oldu. McFarlane'in yeni Spawn'ında şu an için Jamie Foxx ve Jeremy Renner'ın rol alacağını biliyoruz. Filmin vizyon tarihi ise henüz açıklanmadı. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum