Microids, XIII Remake'ten İlk Ekran Görüntülerini Paylaştı

Tıpkısının aynısı

Microids, XIII Remake versiyonundan ilk ekran görüntülerini yayınladı ve bu sayede The Playmagic Team'in orijinal oyuna ne kadar sadık kaldığını, grafikleri ne kadar geliştirdiğini görme imkanına kavuştuk.

Oyunun geliştiricisi olan The Playmagic Team ekibi bir yandan grafik, ses ve animasyonları güncellerken, oyunun atmosferini bozmamaya da özen göstermiş. "BOOOOM!" gibi çizgi roman efektleri de zaten oyunun bir çizgi roman dizisine dayandığını göstermek için oradalar.

XIII'de Amerika Birleşik Devletleri başkanına suikast düzenlemekle suçlanan Thirteen rolündeyiz. Brighton Beach'te uyandığımızda hafızamızı tamamen kaybetmiş durumdayız, hiçbir şey hatırlamıyoruz, geçmişe dair elimizdeki ipuçlarıysa ufacık bir anahtar ve köprücük kemiğimize yapılmış XIII dövmesi. Oyunun kalanında aradığımız cevapları bulmak ve adımızı temizlemekle uğraşıyoruz.


XIII tamamen tek kişilik bir oyun ve 34 bölümden oluşuyor.

Oyunun normalde bu yılın Kasım ayında çıkması planlanıyordu, ancak geliştirici ekip oyunu daha iyi hale getirebilmek için çıkış tarihini 2020'ye ertelemişti.

YORUMLAR
DanteXE
23 Ağustos 2019 16:34

Harbiden remasteredmış. Hiçbir şey değişmemiş.

Parolamı Unuttum