Microsoft'un Discord Söylentilerine Sony'den Yatırım Cevabı Geldi!

Discord krizi!

Bildiğiniz üzere bir süredir Microsoft'un, Discord ile flört ettiği söylentilerini paylaşıyoruz sizlerle. Özellikle oyun dünyasındaki yeri ile birlikte büyük önem teşkil eden Discord, şu sıralarda ne Playstation ne de Xbox üzerinde -standart yollardan- kullanılabiliyor. Fakat bu söylentilerden endişelenen Sony, elini çabuk tutarak Discord'a yatırım yaptı.

Satın alınma teklifleri yerine halka arz seçeneğini değerlendirmek isteyen Discord, böylece ilk yatırımını almış oldu. Sony, bu yatırımın ne kadar olduğunu açıklamamış olsa da platformun kısa süre içerisinde Playstation saflarına geleceğini açıkladı. Böylece çapraz platform oyunlarda keyif iki katına çıkacak.

Microsoft'un, Discord'u satın almak için Bethesda'ya ödediği miktarın bile üzerine çıkabileceği söyleniyordu. Fakat halka arz tercihini değerlendiren Discord yetkilileri, gerekli belgeleri toparlamasının ardından resmi açıklamayı yapacak. Bakalım Microsoft'un bu hamleye tepkisi ne olacak?

 

YORUMLAR
Norrec_
5 Mayıs 2021 12:29

vay arkadaş koca bethesda bile daha değersiz :D gerçi fallout 76 dan sonra çok kötü bir firma gözümde. TES6 da neler olacak çok merak ediyorum. 

Parolamı Unuttum