Shadow of Mordor'un Devam Oyununun Adı Sızdı: Shadow of War

Talion geri geliyor!

 ABD tabanlı alışveriş mağazası Target'in satış listesinden sızan bilgilere göre Middle Earth: Shadow of Mordor'un devam oyununun adı belli oldu. Serinin ikinci oyunu Middle-Earth: Shadow of War olacak.

İlk oyundaki kahramanımız Talion ve onun ruhani partneri Celebrimbor, yeni hikayede de ana karakterlerimiz olacak. İkili, Orta Dünya'nın karanlık lordu Sauron'a karşı savaşmaya devam ediyor. Talion ve Celebrimbor, Mordor'u içeriden çökertme planlarından vazgeçmemiş. Bir güzel haber de ödüllü "Nemesis" dövüş sistemi, bu oyunda da yer alacak. 

İlk oyundan hatırlayacağınız üzere Talion'un ailesi, gözlerinin önünde Sauron'un askerleri tarafından öldürülmüştü. Talion da bir ayin sırasında Elf lordu Celebrimbor'un ruhu ile birleşerek Sauron'a ve onun en önemli askerlerine karşı Mordor'un sınırları içerisinde savaşmaya başladı. İki kahramanımız, intikamlarını aldıktan sonra sonsuza dek huzur bulmak yerine Sauron'a karşı savaşlarını devam ettirme kararı aldı. İkinci oyun da bu noktadan itibaren devam edecek gibi gözüküyor. Aynı zamanda yeni oyunda Sauron'un sayısız orclarının yanı sıra, Nazgûl de düşmanlarımız arasında yer alacak.

shadow-of-war

Warner Bros.'un 8 Mart'ta yeni bir oyun duyurmasını bekliyorduk. Muhtemelen Target'ın sızdırdığı bu bilgi, aslında 8 Mart'ta yapılacak olan duyuruydu. Satış listesindeki bilgilere göre oyun 22 Ağustos'ta PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Ancak bu tarih resmi olarak onaylanmadığı için çok da ciddiye almayın derim. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum