MLB The Show 21'in Game Pass'e Gelmesi MLB'nin Kararıymış

Xbox'a ücretsiz, PlayStation'a ücretli

Bundan birkaç hafta önce PlayStation Studios tarafından geliştirilen bir oyun çıkış gününde Xbox Game Pass’te yer alacak deseler herkes bunun bir hayal olduğunu düşünürdü. Ama sonra ne oldu? MLB The Show 21'in çıkış gününde Xbox Game Pass'e geleceğini öğrendik :) MLB oyunları hem ilk kez PlayStation dışındaki platformlara gelmiş olacak, hem de Game Pass gibi Microsoft ekosisteminin belkemiği üzerinden oyuncularla buluşmuş olacak. Bu gerçekten de büyük bir olay.

Sony'nin San Diege stüdyosu tarafından geliştirilen oyunu Xbox One ve Xbox Series sahipleri 20 Nisan'da tamamen ücretsiz olarak oynayabilecekken, PS4 ve PS5 sahipleri ise oyuna 60$/70$ ödeyecekler. Belki Sony oyunu PS+ oyunu olarak verir falan diye düşünenler olmuştur ama ortada henüz öyle bir plan yok.

Sony oyunun bu şekilde Xbox oyuncularına Game Pass üzerinden ücretsiz sunulması kararının MLB'ye ait olduğunu söylüyor. "MLB seriyi daha çok oyuncuya ve beyzbol hayranına ulaştırmak istediğine karar verdi" diyen PlayStation temsilcisi, benzer bir teklifi PlayStation oyuncuları için sunup sunmayacaklarına dair bir açıklama yapmamış.

MLB The Show 21, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için 20 Nisan'da çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum