MLB The Show 21'in Kapak Tasarımları Sızdı

İlginç detaylar mevcut

Uzun süredir sadece PlayStation üzerinden oynanabilen MLB The Show serisi bu yıl ilk kez diğer platformlara da taşınacak. Yaklaşık bir senedir kendisinden haber beklediğimiz oyun, Şubat ayında ilk detaylarına kavuşacaktı. Fakat resmi açıklama gelmeden sızıntılar karşımıza çıktı.

Instagram kullanıcısı Anerdydad tarafından paylaşılan fotoğrafta, MLB The Show 21'in hem PS hem de Xbox kapaklarını görebiliyoruz. Bu da oyunun iki platformda da aynı anda çıkış yapacağının işaretçisi. Bununla birlikte üzerinde SIE logosu bulunan Xbox Series X kapağının oldukça ilginç göründüğünü söylemek gerek.

Beyzbol tutkunlarının en büyük merakı ise kapaktaki oyuncunun kim olacağı sorusuydu. Eğer paylaşılan görseller doğru çıkarsa MLB The Show 21'in kapağında San Diego Padres takımının genç yıldızı Fernando Tatis Jr. bulunacak.

Daha önce yaptığımız şu haberde oyunun Nintendo Switch ve PC versiyonlarının yolda olabileceğini de söylemiştik. Bakalım Sony, bu ay içerisinde oyun hakkında ne gibi açıklamalarda bulunacak...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum