Monster Notebook, Yeni Nesil VR'a Hazır

Monster Notebook, HTC'nin yeni nesil VR başlıklarını tanıttığı etkinlikte 3 farklı modeliyle yer aldı

Türkiye’nin oyun bilgisayarı markası Monster Notebook, yeni nesil sanal gerçeklik cihazlarında da kullanıcılara yüksek performans sunacağını HTC’nin yeni sanal gerçeklik cihazlarının tanıtım toplantısında gösterdi. Lansmanda kullanılan NVIDIA GeForce RTX 20 serisi grafik kartlı ve 9. nesil Intel Core i9 9900K işlemcili Tulpar T7 Gaming Laptop’lar sanal gerçeklik başlıklarını kullanan davetlilerden tam not aldı.

HTC’nin VIVE ve VIVE Pro sanal gerçeklik başlıklarını resmi olarak Türkiye pazarına sunduğu etkinlikte kullanılan Tulpar T7 V18.2.1, T7 V18.3.1 ve T7 V19.5.1 modellerinde sanal gerçeklik uygulamalarının ihtiyaç duyduğu yüksek grafik işleme ve işlemci gücü için bu alandaki en yeni teknolojilere sahip grafik kartları ve işlemciler tercih edilmiş durumda. Intel’in Coffee Lake ailesinden 9. nesil Core i9 9900K işlemciler ile ışın izleme teknolojisine sahip GeForce RTX 2070 ve RTX 2080 grafik kartı kullanan Monster’ın gaming laptop modelleri yüksek grafik ve işlemci gücü gerektiren sanal gerçeklik uygulamalarından da kullanıcılarına üstün performans sunuyor.

Geliştiricilere yeni nesil VR platformlarının potansiyelini sonuna kadar kullanma imkânını sunan Monster Notebook’un yüksek performanslı oyun bilgisayarları hakkında daha fazla bilgi almak için resmi web sayfasını ziyaret edebilirsiniz

YORUMLAR
Parolamı Unuttum