Moon Knight Dizisinin Çekimleri Bu Yaz Başlıyor

Bir de Ay Savaşçısı vardı, ona ne oldu?

Marvel Sinematik Evreni başladığı günden bu yana çok büyük mesafe kat etti ve bundan yirmi sene önce tahmin bile edemeyeceğimiz karakterlerin sinema filmlerini izledik. Filmlerin genel kalitesi tartışılabilir ama MCU gerçekten çok fazla karakteri beyaz perdeye taşıdı. Şimdi önlerinde bambaşka bir platform, Disney+ var. Burada daha önce sinemada gördüğümüz karakterlerin yanı sıra yeni yüzleri de göreceğiz. Bu yeni isimlerden birisi de Moon Knight olacak.

Bir nevi Marvel Evreni'nin Batman'i diyebileceğimiz Moon Knight için aslında bir film bekleniyordu. Ancak Disney+ tam da bu noktada devreye girdi ve hem Star Wars hem de Marvel adına sinema için riskli olabilecek işler dizi olarak karşımıza çıkacak. Moon Knight dizisinin yayın tarihi henüz açıklanmadı ama son gelen haberler dizinin çekimlerine önümüzdeki yaz döneminin sonunda başlanılacağını belirtiyor. Diziyi de muhtemelen 2021 yılının ortalarında izlemeye başlarız.

Moon Knight'ın yanı sıra Ms. Marvel karakteri de Disney+ ile birlikte MCU başlangıcını yapmak için bekliyor. O dizinin çekimleriyle ilgili bir bilgi henüz mevcut değil. Ancak Marvel's Avengers oyununda da göreceğimiz Kamala Khan muhtemelen dizinin ardından kendisine sinematik evrende de bir yer bulacaktır. Aynı şeyi Moon Knight için söylemek biraz zor gözüküyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum