Moon Knight'ın Senaryo Özeti Paylaşıldı

Steven Grant, Marc Spector ve Moon Knight

Disney+ üzerinden kendi dizilerini izlediğimiz karakterlere her geçen gün daha da hayret ediyorum. Yani Moon Knight dizisi resmen geliyor ve başrolünde Oscar Isaac var. Çizgi romanlarda içerisinde barındırdığı farklı kişiliklerle epey ilginç bir karakter olan Moon Knight bu özelliğini aynı şekilde ekrana da taşıyacak gibi gözüküyor. Diziden yayınlanan senaryo özeti Steven Grant ve Marc Spector ilişkisini anlatırken Antik Mısır'a uzanan Moon Knight serüveninden de bahsetmiş.

"İyi huylu bir hediyelik eşya dükkanı çalışanı olan Steven Grant'ın hikayesini anlatacak olan dizide onun başka bir hayattan gelen hatıralarla ve kaybolmalarla lanetlenmiş hayatını izleyeceğiz. Steven çoklu kişilik bozukluğunun farkına varırken Marc Spector isimli bir kiralık katil ile aynı vücudu paylaştığını da anlayacaktır. Marc/Steven'ın düşmanlar onları pusuya düşürmeye çalışırken ikili kompleks kişiliklerini yola sokup Antik Mısır'ın ölümcül gizemleriyle dolu olağanüstü güçlü tanrılarına uzanan bir yolculuğa çıkacak."

Benim dizide en çok merak ettiğim nokta kötü adam olarak kimi kullanacakları. Fragmanda gördüğümüz Ethan Hawke tarafından canlandırılan kişi büyük ihtimalle Arthur Harrow, kendisi çizgi romanlarda çok büyük bir role sahip olmasa da Moon Knight'ın düşmanlarndan birisiydi. Ancak benim şahsen dizide görmeyi umduğum baş kötü Black Spectre olarak da bilinen Carson Knowles. Belki fragmanda Arthur'u yem olarak kullanıp Black Spectre'yi gizli de tutmuş olabilirler. Moon Knight dizisi 30 Mart günü Disney+ üzerinden yayın hayatına başlayacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum