Mortal Kombat 11 Güncellemesi, Sıradaki 3 DLC Karakterini Açık Etti

Bilinenin teyidi diyebiliriz

Mortal Kombat 11'e en son eklenen karakter Spawn oldu ve oyunun hayranları şimdiden eklenecek olan diğer karakterleri beklemeye başladı. Spawn ile Kombat Pack 1'i tamamlamış olduk ve bu paketle oyuna Shang Tsung, Nightwolf, Terminator T-800, Sindel, The Joker ve Spawn katılmış oldu.

Daha önceden de Kombat Pack 2'de yer alacak karakterlere dair çeşitli sızıntılar ve söylentiler olmuştu. Şimdiyse bu söylentilerdeki karakterlerden 3 tanesinin Mortal Kombat 11 kadrosuna katılmasının kesinleştiğini söyleyebiliriz. Böylece Kombat Pack 2'deki karakterlerden bazılarını da net biçimde öğrenmiş olduk.

Mortal Kombat 11'in Spawn güncellemesiyle birlikte oyun dosyalarında daha önce de karşımıza çıkmış ama Joker güncellemesiyle birlikte silinmiş olan Ash, Sheeva ve Fujin isimleri Spawn'ın metin dosyaları içerisinde yeniden ortaya çıktı.

Warner Bros. Interactive Entertainment'ın Mortal Kombat 11'e dair paylaştığı bir görselin telif hakları kısmında da Ash karakterinin telif haklarının alındığıyla ilgili ibare vardı zaten, yani çok büyük ihtimalle sıradaki karakter de Evil Dead serisinin ünlü ismi Ashley Joanna "Ash" Williams oldu.

Burada kafa karıştıran tek nokta elimizde sadece 3 isim olması. 6 karakterden oluşan Kombat Pack 1'in ardından Kombat Pack 2 sadece 3 karakterden mi oluşacak sorusunu sormaya başladı bile oyuncular. Bence NetherRealm daha fazla karakteri açık etmek istemiyor olmalı, Kombat Pack 2 de muhtemelen yine 6 karakterden oluşacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum