Need For Speed, Yeni Oyunuyla Özüne Dönüş Yapabilecek Mi?

Nerede o eski NFS oyunları diyenler parmak kaldırsın

Bu yıl içerisinde yeni bir Need for Speed oyunu geleceğini biliyor muydunuz? Bilmiyorsanız da an itibariyle öğrenmiş oldunuz sevgili Oyungezerler. Birkaç ay önce Electronic Arts'ın mali durum raporunda bu yıl içerisinde yeni bir Need for Speed oyununun geleceğini öğrenmiştik. EA, geçtiğimiz mali yıla ilişkin raporunda da bu yeniNFS oyunundan bahsetmiş ve oyunun 4 milyon gibi bir satış rakamına ulaşmasını beklediklerini not etmişler (EA elini korkak alıştırmıyor gördüğümüz üzere)

Şirketin CEO'su Andrew Wilson'a göre, yeni oyun, markanın odağındaki "sokak yarışçıları polislere karşı" konseptini yeniden diriltecekmiş. Bu açıklamaya göre; 2016 yılında çıkan Need For Speed veya Need for Speed Payback'ten ziyade Hot Pursuit tarzı bir oyun olması beklenebilir bu yeni oyunun veya Most Wanted benzeri bir oyun da olabilir.

Açıkçası kendi adıma önceki dönemlerde çıkan NFS oyunlarını özlemle yad ettiğimi söyleyebilirim sevgili Oyungezerler :) O dönemlerde; NFS III: Hot Pursuit, NFS: Porsche Unleashed, NFS Underground gibi oyunlarla buluşturmuşlardı bizleri -ki zannediyorum pek çok oyuncu için de bu oyunların yeri ayrıdır. Serinin son oyunlarının beklenen etkiyi yapamadığı ortada. Bu vesileyle seriyi özüne döndürecek bir oyun çıkartmaları yerinde bir hamle olur diye düşünüyorum. Anlaşılan o ki, EA de benzer düşüncelere sahip.

Henüz hakkında fazla detay paylaşılmış değil. Bununla birlikte, oyunun bu yılın sonbahar aylarında çıkacağını bliyoruz. E3 öncesi gerçekleştirecekleri etkinlikte bu oyuna da yer vereceklerdir büyük ihtimalle. Bakalım bu sefer beklendiği gibi bir yarış oyunu ile çıkabilecekler mi oyuncuların karşısına. Merakla bekliyoruz. Takipteyiz.

YORUMLAR
Emre Özdemir
10 Mayıs 2019 10:24

Need for Speed markasının yeni üyesi Underground 3 olmalı! Açık dünyada Forza Horizon ve The Crew: Calling All Units ya da NFS Hot Pursuit'in sevilen yanlarını birleştirerek harika bir işe imza atabilir, NFS'yi tekrar zirveye taşıyabilirler.

creepylord
10 Mayıs 2019 00:40

O sürüşü adam etsinler, birde u2 den hallice bir kişiselleştirme muhabbeti koysunlar alınır güzel güzel oynanır. kartla motor modifiyesi mi olur alüminyum. payback nasıl bir rezaletti öyle. forza ile aşık attırabilecek potansiyeli varken mobil oyun portu gibi kalmıştı.

SpazJR61
creepylord
10 Mayıs 2019 16:36

KatılıyorumUndercover dan beri seri çöküş döneminde zatenkeşke EA, black box ı kapatmasaydı


DanteXE
9 Mayıs 2019 22:58

Ghost Games ve Frostbite'a devam ettikleri sürece bu seri asla adam olmayacak.

skyfall
9 Mayıs 2019 22:17

NFS: Underground 3 mu geliyor diye düşünmedim değil. Her sene aynı açıklamayı yapıp yapıp duruyorlar ve elde var, koca bir sıfır. Birde Underground 2’nin çıktığı dönemde sevilmesinin nedeni, o zamanlarda Hızlı ve Öfkeli 2’nin yardımıyla da tuning furyası başlamıştı. İnsanlar çılgınlarca araç modifiyesi yapıyordu. Maddi durumu buna el vermeyenler NFS: U2 bulunmaz bir hint kumaşıydı. Tabi bu söylediklerim 2004-2005 yılları için geçerli, şimdilerde tuning olayı çok kalmadı. Forza Horizon’a şu saatten sonra direkt rakip olamazlar gibime geliyor.

Akcan
skyfall
10 Mayıs 2019 14:17

Bu arada Forza Horizon 4ü de oynuyorum ve aşırı keyifli.


Akcan
skyfall
10 Mayıs 2019 14:17

Forza Horizon bambaşka bir şey onunla karşılaştırma , nfs u2 bile oynanış olarak tamamen alakasız arcade bir oyun , payback çok yaklaştı ona ama gel gör ki aynı arabadan hem drift için hem race için hem drag için ayrı ayrı yapıp kart toplamak kadar saçma bir şeyi oyuna entegre etmeleri oyunu bitirdi , bu arada oyunda platin almış biri olarak söylüyorum.Bayağı bir güncelleme aldıktan sonra oyunu edindim yaklaşık 1 sene sonra ucuzlayınca , ben keyif aldım ama kart sistemi rezillik , hikayesi için bir şey diyemeyeceğim pek sallamadım hikayesini , yani düşününce nfs u1 veya 2nin de hikayesini sallamamıştım yarışlar güzeldi bunda da keyif aldım açıkçası ama loot sistemi olmadan u2 ayarında modifiyenin olduğu bir oyun isterim.


Çağlar Kaya
9 Mayıs 2019 21:03

Edit: 2010 yılında çıkan hot pursuit çok sevdiğim bir oyundu, umarım yine bol manzaralı bir oyun yaparlar. tabi oynanışı adam etmeleri lazım, forza horizon oynadıktan sonra nfs hiç çekilmiyor.

gespensterpanzer
9 Mayıs 2019 20:38

Oyundan tek beklentim iyi arabaları elde etmenin zor olması. ilk yarım saatte 2018 porsche, Ferrari gibi arabalara ulaşınca oynamanın bir amacı kalmıyor bence. O ilerlemenin tatminini yaşamak istiyorum.

cenkerenkartal
9 Mayıs 2019 20:10

need for speed underground 2 den sonra hiç bir nfs serisinden zevk alamadım/alamıyorum. :/

Decypher
cenkerenkartal
9 Mayıs 2019 20:51

Tamamen aynı fikirdeyim. Underground 2'de modifiye Peugeot 206'mdan aldığım keyfi bir daha alamadım NFS oyunlarında :)

Akcan
Decypher
10 Mayıs 2019 14:18

golf ve drift :)))

waltran
Decypher
9 Mayıs 2019 21:05

Edit: 206 dan çabuk sıkılıp civicle sıfırdan başlayıp bitirmiştik oyunu arkadaşlarla,drag yarışında son viteste son devirde gitmek gibisi bir daha gelmedi. aynı havayı most wanted bile vermemişti bana.


Parolamı Unuttum