Netflix Bu Sefer De Bir Pokemon Filmi Hazırlıyor

Netflix Pokemon Evreni

Yaklaşık bir ay önce Netflix'in yepyeni bir Pokemon dizisine başladığı haberi gelmişti. Detective Pikachu'dan sonra Pokemonları cıvıl cıvıl görme iştahı epey arttı, bu yeni diziyle birlikte yine cıvıl cıvıl, canlı canlı Pokemonlar ekranlarımıza taşınacak.

Son gelen iddia ise, yine Netflix cephesinden. İlk olarak The Illumnierdi'nin duyurduğu habere göre Netflix bu kez de yeni bir Pokemon filmi için ön hazırlıklara başlamış. Ancak bu film Detective Pikachu'dan tamamen bağımsız olacak ve hazırlıkları süren diziyle aynı evrende geçecek. Bir bakıma Netflix Pokemon Evreni oluşuyor diyebiliriz. 

Planlanan ilk diziyi Lucifer'ın yapımcılarından Joe Henderson hayata geçirecekti. Bu filmle ilgili henüz bir yapımcı ya da yönetmen ismi gündemde yok. Öte yandan Detective Pikachu için de olası bir devam filmi halen masada yer alyor. Ryan Reynolds'un Pikachu'yu seslendirdiği film de eleştirmenlerden çoğunlukla olumlu yorumlar almıştı. Bu zamana kadar Pokemon konusunda epey muhafazakar bir tutum izleyen Nintendo zaten yakın zamanda Pokemon TV ve Pokemon YouTube kanalına büyük yatırım yaparak yeni bir dönemin başladığını göstermişti. Umarım işin televizyon/sinema boyutunda başlayan bu yenilik bir noktada oyunlara da sirayet eder.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum