Netflix'in Marvel Dizileri, Disney+'a Geçmiyor

O zaman Daredevil'dan ne istediniz?

Netflix'te yer alan Marvel dizileri bir bir iptal olmaya başlamışken, akıllara ilk gelen komplo teorisi Disney'in yayın servisinin bu işte bir payı olduğu yönündeydi. Fakat son gelen haberler durumun böyle olmadığını gösteriyor. Her ne kadar çok fazla inandırıcı olmasa da, ortada bazı somut deliller de var. Zira daha önce Netflix'ten gelen açıklama da, Disney'in kendi içeriklerine karışamayacağı yönündeydi.

Önce Iron Fist, ardından Luke Cage ve en son Netflix-Marvel ortaklığının gurur kaynağı olan Daredevil iptal edildi. 2019'da açılacak olan Disney+ için harika haberler, zira hepsini kendi yayın servislerinde gösterebilirler. Lakin durum sanıldığımız kadar kolay değilmiş. Rolling Stone'un eleştirmeni Alan Sepinwall Twitter üzerinden konuyla ilgili gelen soruya, "Yapımcılar dizilerini Disney'in servisinde yayınlamak istemediğini zaten söylediler. Zira yapmak isteseler bile kontratlarının doğası gereği bunu yapmaları imkansız. Hepsi bitti." diyerek, Disney+'ın ilerleyen zamanlarda daha önce Netflix'te gördüğümüz Marvel dizilerini yeniden çekme ihtimalinin olmadığını belirtti.

Tabii Sepinwall'un dedikleri resmi bir açıklama değil, fakat elde olan sözleşmeler durumu imkansıza yakın hale getiriyor. Zaten Disney+'ın da Loki ve Scarlett Witch & Vision olmak üzere iki tane Marvel dizisi projesi var. Hatta bunlardan sonra çıkması beklenen bir Falcon & Winter Soldier projesi var. Yani yakın zamanda yeni bir Daredevil sezonu görmek hayal gibi duruyor. Elimizde şahane 3 sezonu olan Daredevil'ı özledikçe bu sezonları tekrar tekrar izlemekten başka şansımız yok gibi duruyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum