Netflix'ten Şimdi De Devil May Cry Animasyonu Geliyor!

Şeytanlar, vampirler ve tüm kötü yaratıklar için kıyamet senaryosu başlıyor.

Capcom'un efsanevi oyun serisi Devil May Cry yakında kendisine yeni bir evren bulacak. Netflix'te yer alan Castlevania dizisinin yapımcısı Adi Shankar'ın da paylaştığı üzere iki efsanevi evren bir araya gelip yeni bir evren oluşturacak. Böyle anlatınca biraz voltron anlatır gibi oldu ama, durum bundan farksız değil. Devil May Cry efsanesi, kendi animasyon serisiyle birlikte yepyeni bir evrene de merhaba diyecek. Dante ve arkadaşları, biraz da vampir avlayacak gibi duruyor.

Shankar'dan bu muhteşem birleşme ile ilgili çok fazla bilgi gelmedi. Devil May Cry'dan hangi karakterlerin bu evrene gireceğini bilmiyoruz. Tabii ki Dante olacak ama başka kimler gelecek? Nero'yu da görebilecek miyiz? Şunları yazmak bile heyecan verici. Şeytan avından vampir avına uzanan çılgın bir yolculuk... Castlevania ile ilgili konuşan Shankar, "Gerçekten çok başarılı oldu. Muhteşem işler yaptık, zaten 2. sezonun ardından 3. sezon için hemen izin geldi. Bu işin bu kadar başarılı olmasını sağlayan tüm hayranlara çok teşekkürler. Hayranlar olmasaydı bu işi yapamazdım." diyerek Castlevania 3. Sezonu da müjdeledi. Bu haberi de daha harika kıldı.

IGN'den de onaylı bu muhteşem birleşmenin detayları henüz belli değil. Fakat sadece olacağını bilmek bile insanı mutlu ediyor, heyecanlandırıyor. Devil May Cry ve Castlevania aynı evrende, farklı konulara değinecek. Fakat iki hikayeyi de ele aldığımız zaman bunların yolunun bir yerde kesişeceğini ön görmek hiç de zor değil. Acaba bu dizi projesi başarıya ulaşırsa iki evrenin bir arada olacağı bir oyunu da görebilir miyiz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum