Netflix'in Yeni Dizisi The Magic Order'ın İlk Bölümü James Wan'a Emanet

Yeni çizgi roman uyarlamalarında bugün

Netflix, kütüphanesini güçlendirmeye devam ediyor. Bunu yaparken en sık tercih ettiği yöntemlerden birisi de çizgi roman uyarlamaları. Son olarak Mark Millar ve Olivier Coipel tarafından ortaya çıkartılan çizgi roman serisi  The Magic Order'ın dizisi için hazırlıklara başlayan Netflix, dizinin ilk bölümünü yönetmesi için James Wan ile anlaştı. 

Dünyayı korumaya yemin etmiş beş büyücü ailenin hikayesini anlatan çizgi roman, bu ailelerin ellerinde bulundurdukları kutsal emanetleri alabilmek için avlayan kötü güçlerle olan mücadelesini konu alıyor. Zira tüm bu kutsal emanetler bir araya geldiğinde dünyanın sonu gelecektir. Günlük hayatlarında normal insanlar gibi davranarak gizlenen bu büyücüler, karanlık güçlerle de pek bir haşır neşir. Hayaletler ver Lovecraft evreninden gelmiş gibi gözüken yaratıklar da çizgi romanda önemli bir yer tutuyor. 

Mark Millar ile anlaşmaya varan Netflix, The Magic Order'ın yanı sıra yine Millar'ın eserleri olan Jupiter's Legacy ve American Jesus'u da uyarlamaya hazırlanıyor. The Magic Order için henüz resmi bir yayın tarihi veya herhangi bir oyuncu açıklanmış değil, ancak Mark Millar devam hikayesi için çalışmalara çoktan başlamış. Görünüşe göre Netflix yeni dizisinden oldukça umutlu. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum