Netflix'in Yeni Filmi Tom Hardy Ve Gareth Evans'ı Bir Araya Getiriyor

Gareth Evans'ın büyük anlaşmadan sonra ilk filmi

Netflix özgün kütüphanesini sadece dizilerle değil filmlerle de genişletmek istiyor. Bu konuda önemli yapımcı ve yönetmenlerle büyük anlaşmalar yapan yayın servisi geçtiğimiz dönemlerde Gareth Evans ise uzun soluklu bir sözleşme imzalamıştı. Gareth Evans'ın yönetmenliğini yapacağı ilk film belli oldu. Havoc isimli bir aksiyon filminde yapımcı ve yönetmen olarak görev alacak olan Evans'ın yıldızı ise Tom Hardy olacak.

Daha önce The Irishman, Roma ve Marriage Story gibi özgün filmlerle izleyici çeken Netflix, Havoc'tan da oldukça umutlu. Filmin senaryo özeti de paylaşıldı; 

"Bir uyuşturucu anlaşmasının yanlış gitmesi sonucunda bitik bir dedektif suç dünyasında mücadele ederek yolunu bulup bir politikacının tutsak oğlunu kurtarmak zorunda. Bunları yaparken tüm şehri kapsayan derin bir yozlaşmanın ve komplonun da sırları açığa çıkacak." 

Şu an için Tom Hardy dışında bir oyuncusu belli olmayan filmde Ed Talfan ve Aram Tertakian da yapımcı olarak görev alacak. Daha önce The Raid serisini yaratan Gareth Evans artık hayatına yayın servisleri üzerinden devam edecek gibi gözüküyor. Havoc filmi için henüz resmi bir yayın tarihi açıklanmadı. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum