Netflix'ten He-Man Animesi Geliyor!

Gölgelerin gücü adına

2021 yılında Sony ve Mattel işbirliğiyle, başrolünde Noah Centineo'nun rol alacağı bir He-Man: Masters of the Universe filmi seyredeceğimizi biliyorduk ancak o zamana kadar sabretmek istemeyenler için güzel bir haberimiz var: yeni bir He-Man anime serisi Netflix ekranlarına geliyor!

Açıklamayı Power-Con'da ünlü yönetmen Kevin Smith yaptı ve beklenmedik bu açıklamanın da tam bir sürpriz olduğunu söyleyebiliriz. Kevin Smith, Masters of the Universe: Revelation isimli animenin hem yürütücülüğünü, hem de yapımcılığını üstlenecek. Dizi, 80'lerdeki He-Man çizgi dizisini temel alacak ve bir bakıma hikayeyi devam ettirecek.

Smith "Mattel TV ve Netflix'e bana sadece Gölgeler Şatosunun sırlarını değil, tüm Evren'in kapılarını açtıkları için minnettarım. Revelation da klasik dönem çizgi dizisinin bıraktığı yerden devam edecek ve bizi He-Man ve İskeletor arasındaki nihai savaşa götürecek olan hikayeyi anlatacağız. Powerhouse Animation'ın olabildiğince metal karakter tasarımlarıyla dolu olacak dizi, bir çocuk olarak o hep görmek istediğiniz Masters of the Universe hikayesini sunacak." şeklinde konuşmuş.


Klasik He-Man benim çocukken en sevdiğim çizgi dizilerin başında gelir, bu yeni anime serisinden de acayip umutlu olduğumu söylemem lazım.

Dizinin yazarları arasında Eric Carrasco (Supergirl), Tim Sheridan (Reign of the Supermen), Diya Mishra (Magic the Gathering) ve Marc Bernardin (Alphas) gibi isimleri görüyoruz. Dizinin animasyonlarını ise Netflix'teki Castlevania'yı da yapan Powerhouse Animation üstlenmiş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum