Nioh 2’nin İlk Ek Paketi The Tengu’s Disciple Çıktı

Nioh 2'ye doyamayanlar için yeni bir macera

Nioh, soulsvari oyunlar arasında kendine has bir yer edinmeyi başarmış bir oyundu. Haliyle ikinci oyunun gelmesi de kaçınılmaz bir hal almıştı ve bu sene kendisiyle buluştu oyun severler. Şimdilik PS4’e özel olsa da önümüzdeki dönemde diğer platformlara da gelip oyuncu kitlesini genişletmesi beklenmekte. Ama bundan önce, oyuna geleceği söylenen 3 ek paketten ilki The Tengu’s Disciple ile buluşma zamanı; bir fragman eşliğinde bu ek paketin çıkışı da ilan edildi:

The Tengu’s Disciple ile Yashima’nın yeni kıyı bölgesine doğru yol alacak, zamanda geri giderek Heian döneminin son yıllarını ziyaret edeceğiz. Yeni müttefikler edinip yine yokai’lerle kapışacak, efsanevi Sohayamaru ile Otakemaru arasındaki bağlantıyı keşfedeceğiz.

Ek paketle birlikte 10’un üzerinde yeni görev, SplitStaff isimli yeni bir silah türü, yeni zırhlar, yeni koruyucu ruhlar, yeni yokai becerileri ve Ninjutsu yetenekleri geliyor.

Nioh 2 Dijital Deluxe ve Season Pass’e dahil olan ek paket, ayrıca da satın alınabiliyor; ilgili sayfaya şuradan ulaşabilirsiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum